error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Razanj Split-Dalmatia Kroatië

Prijs
£ 327.636 | USD $ 422.256

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 137 (m2) Oppervlakte grond: 621 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 2018
check zwembad

Geactualiseerd: 3/12/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ante Diem d.o.o.
Ante Diem 
Ligging: Croatia
Talen: Engels,Duitse,Nederlands, Croatian
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonAnte Diem

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het perceel 621 m2, huisvest 137.60 m2, pool, panorama, dicht bij het overzees, zuidelijk oriënteerde Dit moderne nieuw bouwen twee-verhaal huis met pool in nica van Stiva ? is voor verkoop, is de echte eigenschap van dit huis zijn uniek terras van het 33.56 m2dak, met zijn verbazende mening en de lay-out, het is een echte vreugde daar aan doorgebrachte tijd in de zonneschijn of de schaduw met een verfrissende drank. Dit huis is een bouw van uitstekende kwaliteit en zal een groot huis voor een groeiende familie of als vakantiehuis verstrekken. De benedenverdieping bestaat uit een keuken, toilet, gaan de bergruimte en de woonkamer met grote vensters in alle mooie meningen en van te doorweken hier u op een groot ruim terras met een pool binnen. Het parterre heeft 3 slaapkamers en 2 badkamerss met douches, zullen binnentreden u tot het dakterras leiden. De pool komt met al zijn materiaal, in de slaapkamers en de woonkamer is er geleid licht in het plafond, zijn de buitenmuren van het huis heimelijk met 10 cm thermovoorzijde die ervoor zal zorgen er altijd goede temperaturen in het huis zijn, wordt het huis verbonden met het water en de elektriciteitsvoorziening en heeft een septische kuil voor het afvalwater. Ra ? anj is weg enkel 1.8 km waar u restaurants, bars, en winkels zult vinden. Rogoznica is weg 17 km en hier zult u een grotere verscheidenheid van winkels, restaurants, bars, en beroemde allen vinden van Frapa van de Jachthaven u voor een grote familie vakantie of elke dag het leven nodig hebt.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Razanj" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Razanj
Regio: Split-Dalmatia
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 137 (m2)
Oppervlakte grond: 621 (m2)
Bouwdatum: 2018
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: