error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Marina Split-Dalmatia Kroatië

Prijs
£ 387.990 | USD $ 500.040

Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 252 (m2) Oppervlakte grond: 628 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 3/19/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ante Diem d.o.o.
Ante Diem 
Ligging: Croatia
Talen: Engels,Duitse,Nederlands, Croatian
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonAnte Diem

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Huis 252 m², perceel 628 m², 50 m van zee, fantastisch uitzicht

Te koop is dit droomhuis op een heuvel in Marina. Het huis is in uitstekende staat en biedt voldoende ruimte voor familie en vrienden.

De begane grond heeft een hal met een trap naar de bovenverdieping. De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer met keuken en eetkamer, een slaapkamer en een badkamer. De woonkamer is groot genoeg om ruimte te bieden voor alle gezinsleden, een open haard zorgt op winterdagen voor een geweldige sfeer. Het terras biedt u de mogelijkheid om buiten te eten. Een ingebouwde kast in de gang en een bijkeuken bieden veel bergruimte. Een trap leidt naar de bovenverdieping waar 4 slaapkamers en 2 badkamers zijn. Twee van de slaapkamers hebben toegang tot een balkon, terwijl de andere twee slaapkamers toegang hebben tot het terras dat zich achter het huis bevindt. De tuin is groot genoeg om er zelfs een zwembad te integreren. Het terrein van het huis is zeer mooi aangelegd, een stenen open haard verandert in een evenement, alle delen van het huis zijn ook gemakkelijk bereikbaar via de buitentrap.

Het huis is verbonden met het water en de stroomvoorziening biedt een septische put voor afvalwater. Centrale verwarming gestookt met gas is aanwezig. De documentatie is voltooid.
Opmerkingen:
Luchthaven: Split, 20 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Marina" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Marina
Regio: Split-Dalmatia
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 252 (m2)
Oppervlakte grond: 628 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done
Keuken:
Keukenblokken: done
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: