« Terug

Kroatië 4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Oprtalj Istria Kroatië

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Opr103

Wij zijn pleased om dit verrukkelijke volledig herstelde paar steenhuizen in de prachtige oude heuvelstad van Oprtalj expensively aan te bieden.

Het bezit genoemd Casa Borstbeenderen Portole bestaat uit twee modieuze die huizen in het vreedzame, verkeer-vrije centrum van oude stad Oprtalj/Portole worden geplaatst. Vier slaapkamers, vijf badkamerss en drie ontvangstgebieden worden uitgespreid over 250m2 van aanpassing met een charmant traditioneel die binnenplaatsterras, door geurige Mediterrane kruiden met een openluchtzitkamer en een grote Jacuzzi wordt omringd. De vijf badkamerss kenmerken twee badkuipen en vier douches. De huizen worden onlangs hersteld met opgepoetste concrete vloeren in het belangrijkste huis en en een traditionele steenvloer in de tweede. Zij worden helemaal verwarmd met systeem onder de vloer. Met betrekking tot traditionele stijlen en technieken om dit bezit te bouwen is aangepast volgens moderne Europese levensstijlen en normen. Het contrast tussen de oude en nieuwe materialen, het meubilair en de werktuigen leidt tot een uitzonderlijke sfeer voor onderscheidende en ervaren reizigers.

De commerciële boutique die een omgezette 16de eeuw goed met alle originele bouwdetails kenmerken, de toegang van het straatniveau, kitchenette voor essentiële productie van kruidengeneesmiddelen, organische schoonheidsmiddelen en/of andere natuurlijke producten van het gebied.

De stad heeft koffiebars, een restaurant, ATM en kruideniers. De verdere faciliteiten, met inbegrip van een bank en verscheidene restaurants zijn beschikbaar in Motovun, met zijn Internationaal Festival van de Film, waarin er een zeer hoge vraag naar het laten van aanpassing is. Oprtalj is enkel een half uur van de kust in Novigrad en 40mins van twee grenscrossings.

Prijs: Euro 385.000, behoudens contract (Kns )
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Oprtalj" Croatia

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Oprtalj
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Ligging:
Oppervlakte: 260m2
Oppervlakte grond: 162m2
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English