4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Oprtalj Istria Kroatië

Prijs
£ 331.947 | USD $ 427.812

Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 260m2 Oppervlakte grond: 162m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Opr103

Wij zijn pleased om dit verrukkelijke volledig herstelde paar steenhuizen in de prachtige oude heuvelstad van Oprtalj expensively aan te bieden.

Het bezit genoemd Casa Borstbeenderen Portole bestaat uit twee modieuze die huizen in het vreedzame, verkeer-vrije centrum van oude stad Oprtalj/Portole worden geplaatst. Vier slaapkamers, vijf badkamerss en drie ontvangstgebieden worden uitgespreid over 250m2 van aanpassing met een charmant traditioneel die binnenplaatsterras, door geurige Mediterrane kruiden met een openluchtzitkamer en een grote Jacuzzi wordt omringd. De vijf badkamerss kenmerken twee badkuipen en vier douches. De huizen worden onlangs hersteld met opgepoetste concrete vloeren in het belangrijkste huis en en een traditionele steenvloer in de tweede. Zij worden helemaal verwarmd met systeem onder de vloer. Met betrekking tot traditionele stijlen en technieken om dit bezit te bouwen is aangepast volgens moderne Europese levensstijlen en normen. Het contrast tussen de oude en nieuwe materialen, het meubilair en de werktuigen leidt tot een uitzonderlijke sfeer voor onderscheidende en ervaren reizigers.

De commerciële boutique die een omgezette 16de eeuw goed met alle originele bouwdetails kenmerken, de toegang van het straatniveau, kitchenette voor essentiële productie van kruidengeneesmiddelen, organische schoonheidsmiddelen en/of andere natuurlijke producten van het gebied.

De stad heeft koffiebars, een restaurant, ATM en kruideniers. De verdere faciliteiten, met inbegrip van een bank en verscheidene restaurants zijn beschikbaar in Motovun, met zijn Internationaal Festival van de Film, waarin er een zeer hoge vraag naar het laten van aanpassing is. Oprtalj is enkel een half uur van de kust in Novigrad en 40mins van twee grenscrossings.

Prijs: Euro 385.000, behoudens contract (Kns )
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Oprtalj" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Oprtalj
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 260m2
Oppervlakte grond: 162m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: