4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Boskarija Istria Kroatië

Prijs
£ 77.598 | USD $ 100.008

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 200m2 Oppervlakte grond: 397m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Bosk101 Boskarija

Een ander lelijk eendjewachten om een mooie zwaan te worden! Met over 200m2 van vloerruimte en ruime ruimte voor een pool dit zou kunnen zijn nuttige vier bedroommed het laten van bezit, zoals anderen in het dorp zijn. (: //en/) van teruggegeven steen meer dan drie vloeren wordt is gebouwd het bezit niet geleefd binnen enkele jaren maar geweest, fundamenteel bewoonbaar terwijl wordt gemoderniseerd en heeft zelfs centrale verwarming die.
Op de benedenverdieping zijn de keuken en de woonkamer, met drie slaapkamers en een badkamers op het parterre. Er zijn twee verdere verminderde hoogteslaapkamers op de eerste verdieping.

Buiten is een waaier van bijgebouwen, wat waarvan zouden moeten worden vernietigd. Er is ruime ruimte voor een pool.

Boskarija is een stil dorp 7km van de belangrijkste toevlucht van Umag, met zijn volledig gamma van faciliteiten, banken, bars, restaurants, Lidl, Kaufland, enz. De toekenning die wijnmakerij Coronica winnen is weg 5mins. Er zijn verscheidene buitengewone restaurants binnen een 10min straal. De verbinding Buje op de snelle weg Ypsilon van de grens is weg 10mins. Pula de luchthaven is een uur, de luchthaven van Triëst, afhankelijk van dag, een uur en weg de helft.

Wij kunnen met bouwers helpen.

Prijs: Eur 90.000 (Kns 675.000) behoudens contract
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Boskarija" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Boskarija
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 200m2
Oppervlakte grond: 397m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done