4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Visnjan Istria Kroatië

Prijs
£ 301.770 | USD $ 388.920

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 210m2 Oppervlakte grond: 674m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Vis135

Wij zijn pleased om dit moderne 4 aan te bieden bedroomed, bathroomed 3, villa met airconditioning, centraal verwarmde met pool, overzeese mening en huurvergunning in het populaire dorp van Visnjan. Het bezit werd gebouwd voor de verkoper rond twaalf jaar geleden, goed is gehandhaafd en gehad een succesvolle het laten geschiedenis.

Op de benedenverdieping is een grote woonkamer met steenopen haard die tot een volledig uitgeruste moderne keuken met nuts weg ruimte leidt. Er zijn twee dubbele slaapkamers en een doucheruimte. Boven zijn twee verdere Engels-reeks dubbele slaapkamers, één met Jacuzzi die, zowel tot een balkon als een afsluitbare storeageruimte leidt.

Buiten is een behandeld terras, dat tot een verwarmde pool leidt. De pool heeft stappen die onderaan het maken van het gemakkelijk leiden om binnen met kleine kinderen te lopen. Ook de keuken de pool die het gemakkelijk maakt overziet om te zien wat de jonge geitjes tot zijn. Er is een barbecue in de rijpe tuin, die ook een stevige schommeling van kinderen heeft. Er is een pergola aan de kant van het Zuiden van de villa voor al fresko dinerend, van de keuken via de nutsruimte die wordt betreden. De nutsruimte heeft een boiler die met gas centrale verwarming en heet water verstrekt en heeft het ruime opschorten.

Het dorp van Visnjan loopt afstand en heeft verscheidene bars, restaurant, pizzeria, bank, postkantoor, tandarts en winkels. De kust in Porec, met zijn Unesco beschermde C6th Basiliek heeft een volledige waaier van bars, restaurants, banken en winkels en is weg 12km.

Visnjan is gemakkelijk om aan met zijn eigen verbinding op de snelle weg (Ypsilon) te krijgen die van de luchthaven bij Pula (Ryanair, enz.) recht tot de Sloveense grens 20mins wegloopt. Het hele jaar door is de toegang mogelijk door de luchthaven van Triëst, weg rond 90mins, opnieuw via Ryanair. Er zijn twee waterparken binnen aandrijving 30ins om de jonge geitjes gelukkig te houden. Het gebied is beroemd voor goede wijn en verscheidene wijngaarden welkome bezoekers. De Parenzana fietssleep loopt voorbij de bodem van het dorp en gaat van Porec naar Triëst.

Prijs: Eur 350.000 onderwerp aan contract (Kns )
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Visnjan" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Visnjan
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 210m2
Oppervlakte grond: 674m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done