Villa-Huizen te koop Momjan Istria Kroatië

Prijs
£ 51.732 | USD $ 66.672

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Mom318

Wij zijn pleased om deze zeer interessante de ontwikkelingskans van het steenhuis met fabelachtige meningen van het overzees, het Dolomiet en over rollend platteland in het populaire heuveltopdorp van Momjan te bieden. Het bestaande gebouw is een twee die verdiepingssteen één bij het morsen van land, momenteel voor storeage wordt gebruikt. Het zou in hoogte aan de zelfde hoogte kunnen worden verhoogd aangrenzende te maken drie huis waarmee van wegparkeren bedroomed.
Wat het bijzonder interesserend maakt is dat het aangrenzende perceel, dat door de Commune wordt bezeten, de nieuwe eigenaar het recht zou hebben te kopen, dat een andere 429m2 grote genoeg zou geven om een villa met ruimte voor een pool te bouwen en dat verbazende meningen zou hebben. De bescheiden prijs van deze bouw is de sleutel aan iets veel groter en wat in stadia zou kunnen worden gefinancierd.

Momjan is een traditioneel heuveltopdorp, dicht bij de grens met Slovenië. Het heeft een markt en een restaurant. De volledige faciliteiten (banken, bars en een grote verscheidenheid van winkels) zijn beschikbare 10mins weg in Buje. Het gebied is naar huis aan een aantal van de beroemdste wijnmakerijen in het land. Er zijn talrijke goede restaurants, evenals de beroemde de bar en het biertoevlucht van San Servolo op de weg aan Buje, waar u zelfs in bier kunt baden! Het strand in Kanegra is weg 20mins.

Prijs; Eur 60.000, behoudens contract (Kns 445.200)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Momjan" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Momjan
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: