« Terug

Kroatië 3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Farnazine Istria Kroatië

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Far101 Farnazine

Wij zijn pleased om dit aantrekkelijk aan te bieden, volledig geleverd 3 bedroomed c/h, huis met airconditioning met ruimte voor een pool enkel buitenkant Umag met meningen over open platteland. Het huis is op een morsende plaats, met primaire aanpassing op de benedenverdieping. Toegankelijk gescheiden van het achtergedeelte, is een grote volledig geleverde flat die of kon als luxueuze de zomerruimte worden gelaten of worden gebruikt.
Op de benedenverdieping is een ingesloten Portiek, die leiden tot een groot open plan, Keuken/het Dineren/Woonkamer. Van dit zijn twee Dubbele Slaapkamers en een Badkamers. De woonkamer heeft een volledig uitgeruste moderne Keuken, een aantrekkelijk het dineren meubilair, een woonkamermeubilair en een brede het schermTV. Slechts gaan de schilderijen! Één van de slaapkamers heeft zelfs een bed van de commerciële kwaliteitszon.
Onder dit, is er een volledige breedteflat, met een verdere kleine slaapkamer en een groot het leven gebied, met zijn eigen aantrekkelijk Keuken, het Dineren Gebied en het Leven Gebied met verdere brede het schermTV en traditionele open open haard. Alles wordt volledig geleverd volgens een hoge norm.
Buiten zijn er bedekt parkerend voor twee auto's, een elektrische poort, een Afgeworpen metselwerkHulpmiddel/Workshop, handhaafde goed moestuin en irrigatiesysteem. Er is ruimte voor een pool.
Dit bezit werd gekocht door de verkopers van de originele bouwer en werd voltooid volgens een hoge norm voor hun eigen gebruik.
Dichtbij, binnen het lopen is de afstand, maar ver om aan om het even welk lawaai te ontsnappen, genoeg goed - bekend restaurant „Buscina“ http://konoba-buscina.hr/en/menu/

Het overzees is weg een 10min aandrijving, in Umag, waar er een uitvoerige selectie van winkels, banken, koffiebars en supermarkten is. Het gebied over het algemeen, is beroemd voor het aantal omhooggaande marktrestaurants en premiewijnmakerijen allen binnen een 20min aandrijving. Dit gebied is het hele jaar door een gastronomisch paradijs allen.
De Sloveense grens is weg onder 20 mins, met weg Triëst en zijn luchthaven (Ryanair) enkel over een uur. De luchthaven bij Pula, (Ryanair en Jet2 tijdens de zomer) is ook weg een uur

Prijs: Eur 256.000 onderwerp aan contract (Kns )
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Farnazine" Croatia

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Farnazine
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Ligging:
Oppervlakte: 166m2
Oppervlakte grond: 699m2
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
zwembad check
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English