3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Farnazine Istria Kroatië

Prijs
£ 217.344 | USD $ 280.218

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 166m2 Oppervlakte grond: 699m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 3/27/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Ligging: Croatia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Far101 Farnazine

Wij zijn pleased om dit aantrekkelijk aan te bieden, volledig geleverd 3 bedroomed c/h, huis met airconditioning met ruimte voor een pool enkel buitenkant Umag met meningen over open platteland. Het huis is op een morsende plaats, met primaire aanpassing op de benedenverdieping. Toegankelijk gescheiden van het achtergedeelte, is een grote volledig geleverde flat die of kon als luxueuze de zomerruimte worden gelaten of worden gebruikt.
Op de benedenverdieping is een ingesloten Portiek, die leiden tot een groot open plan, Keuken/het Dineren/Woonkamer. Van dit zijn twee Dubbele Slaapkamers en een Badkamers. De woonkamer heeft een volledig uitgeruste moderne Keuken, een aantrekkelijk het dineren meubilair, een woonkamermeubilair en een brede het schermTV. Slechts gaan de schilderijen! Één van de slaapkamers heeft zelfs een bed van de commerciële kwaliteitszon.
Onder dit, is er een volledige breedteflat, met een verdere kleine slaapkamer en een groot het leven gebied, met zijn eigen aantrekkelijk Keuken, het Dineren Gebied en het Leven Gebied met verdere brede het schermTV en traditionele open open haard. Alles wordt volledig geleverd volgens een hoge norm.
Buiten zijn er bedekt parkerend voor twee auto's, een elektrische poort, een Afgeworpen metselwerkHulpmiddel/Workshop, handhaafde goed moestuin en irrigatiesysteem. Er is ruimte voor een pool.
Dit bezit werd gekocht door de verkopers van de originele bouwer en werd voltooid volgens een hoge norm voor hun eigen gebruik.
Dichtbij, binnen het lopen is de afstand, maar ver om aan om het even welk lawaai te ontsnappen, genoeg goed - bekend restaurant „Buscina“ http://konoba-buscina.hr/en/menu/

Het overzees is weg een 10min aandrijving, in Umag, waar er een uitvoerige selectie van winkels, banken, koffiebars en supermarkten is. Het gebied over het algemeen, is beroemd voor het aantal omhooggaande marktrestaurants en premiewijnmakerijen allen binnen een 20min aandrijving. Dit gebied is het hele jaar door een gastronomisch paradijs allen.
De Sloveense grens is weg onder 20 mins, met weg Triëst en zijn luchthaven (Ryanair) enkel over een uur. De luchthaven bij Pula, (Ryanair en Jet2 tijdens de zomer) is ook weg een uur

Prijs: Eur 256.000 onderwerp aan contract (Kns )
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Farnazine" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Farnazine
Regio: Istria
Subregio/gebied:
Land: Kroatië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 166m2
Oppervlakte grond: 699m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: