2 Slaapkamers Flats te koop Labin Istria Kroatië

Prijs

€ 95.000 | £ 80.655 | USD $ 103.987

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 71,75 (m2) Oppervlakte grond: 50 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 1600

Geactualiseerd: 2/22/2010
Avatar
Eigenaar / manager:
Sfinga Nekretnine
Danijel  Cukaric
Ligging: Croatia
Talen: Engels,Italiaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Beautifull en helemaal renwed appartment van 71,75 sq.m spoorde in historisch midden van Labin (deel van medieveal stadsmuren) op + storagee-kamer ongeveer 10 kwadraten De Heer & Tuinier 50 kwadraten De Heer. De woning is in heel goede positie in kern van mooi historisch midden van stad Labin, opgespoorde op tweede verdieping van het bouwen gesitueerd die deel van stadversterkingen is bouwde op het beginnen van 16 eeuwen. Alle voorzieningen zijn nabij (. postkantoor, dat mogelijkheden, oud stadplein en ander winkelt - minder dan 5 min. loopt). Nabij naar het stadsmuseum en het hoogste punt van stad, Fortizza. Het is in stilte en mooie positie met het parkeren van mogelijkheden nabij gesitueerd. Uitstekend vastgoed. Het bestaat uit inganghal, corridor, keuken met dinning gebied en lounge met balkon welke aanbiedingen overzichten, 2 slaapkamers, badkamer en opslag-kamer openen. De woning heeft nog een 10 kwadraat De Heer van opslag met afzonderlijke ingang op benedenverdieping. De woning is functioneel, vernieuwen en maakt klaar in te trekken. De tuin is op west-voorgevel van het vastgoed. Het overzicht van appartement is op Labin en zijn groene omgeving. Heel interesserenvastgoed.
Opmerkingen:
Luchthaven: Pula, 30 km | Trieste, 100 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Labin" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Labin
Regio: Istria
Subregio/gebied: Istria
Land: Kroatië
Main Features:
Oppervlakte: 71,75 (m2)
Oppervlakte grond: 50 (m2)
Bouwdatum: 1600
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein:
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: