3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Heviz Zala Hongarije

Prijs

€ 174.286 | £ 147.969 | USD $ 190.773

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 146 m2 Oppervlakte grond: 647 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/7/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Hungarian Houses
Jacob de Boer
Ligging: Hungary
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Villa in Heviz. Huis in uitstekende voorwaarde met een mooi panorama.
Mooi huis met een zaal, woonkamer (40 m2!!), keuken en voorraadkast, eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamerss, toilet, terras en balkon.
Het huis is op de rand van de stad. Stille buurt en goede mening. Aan het thermische meer is een km. In de straatovervloed van parkerenplaatsen, maar als u een garage wilt, is er een beschikbaar de bouwplan.
Natuurlijk, zijn alle faciliteiten zoals elektriciteit, water en gas aanwezig. Voor de drainage is er een verbinding aan het rioleringssysteem. Het huis wordt centraal verwarmd (op gas). Internet en de telefoon zijn geen probleem.
Hévíz is een kleine stad in Hongarije met 4700 inwoners. Het wordt gevestigd 5 km noordwesten van Meer Balaton en 6 km van de stad van Keszthely. Het hart van de stad van Hévíz is het thermische meer dat hier een tienduizendtaljaren werd gecreeerd geleden en is zeer goed gekend wegens het medische effect van het water. De watertemperaturen in het thermische meer variëren van ongeveer 28°C - 38°C in de zomer, aan ongeveer 24°C - 25°C in de winter. Op deze wijze, is het mogelijk in openlucht aan bad in het meer allen het hele jaar door en aangezien vele toeristen van het gebruik maken, maakt het tot Hévíz een bekend kuuroord met hotels, de ziekenhuizen en behandelingscentra.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Heviz
Regio: Zala
Subregio/gebied:
Land: Hongarije
Main Features:
Oppervlakte: 146 m2
Oppervlakte grond: 647 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: