3 Slaapkamers Flatgebouwen te koop Castiglione del Lago Perugia Umbria Italië

Prijs
£ 339.600 | USD $ 437.840

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Flatgebouwen
Oppervlakte: Floor: 150 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antonini Realty
Danila Brunetti
Ligging: Italy
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Kenmerken
Dit mooi frescoed flat wordt gevestigd in een indrukwekkend paleis van 1800. Het wordt gevestigd in het historische centrum van één van de mooiste middeleeuwse dorpen op de kusten van Meer Trasimeno. Een opvallende eigenschap is de fresko's van vroege 900. De meeste tegels zijn authentiek. De hoge gewelfde plafonds en de bogen, evenals het mooie panorama van Meer Trasimeno, maken dit bezit zeer aantrekkelijk. Volledig intern vernieuwd, vereist het het onderhoudswerk aan het dak en de voorzijde. De flat maakt deel uit van het zelfde historische gebouw met verwijzing BT02.
Beschrijving
De flat is op de tweede en laatste vloer van het gebouw. Het is op twee niveaus. De lagere vloer huisvest de ingang, de woonkamer, de keuken met zolder-studie, hoofdslaapkamer met Engels-reeksbadkamers, gang en badkamers. De hogere vloer huisvest slaapkamer met zolder/studie, kleedkamer en zolder van 50 vierkante meters met woonkamer, slaapkamer en badkamers. Een kelder op de kelderverdiepingsvloer voltooit het bezit.
In openlucht
De flat heeft geen privé openluchtruimten gekregen, behalve de twee kleine terrassen overziend het meer op de zolder.
Omgeving
De stad die dit prachtig huisvest frescoed flat aanbiedt alle comfort. Castiglione del Lago eigenlijk is volledig van bars, restaurants, diverse types van winkels, bioskoop, het ziekenhuis, postkantoor en station. Bovendien biedt het ook de kans om van het gezond openluchtleven te genieten. In toevoegingen aan kunst en cultuur, geeft het ook groene ruimten langs het meer waar u sporten kunt uitoefenen. Enkel 20 km zijn er Cortona, de beroemde stad van onder de Toscaanse Zon, maar in geen tijd kunt u de grotere steden zoals Perugia, met zijn internationale luchthaven, Assisi en Arezzo bereiken evenals staat de dichte nabijheid van E45 om gemakkelijk aan de steden zoals Rome of Florence te worden toe.
.: De Klasse G van de energie
Verkoper: Privé

Opmerkingen:
cellar
fireplace
heating
intercom
terrazza
view
water mains
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Castiglione del Lago
Regio: Umbria
Subregio/gebied: Perugia
Land: Italië
Main Features:
Oppervlakte: 150 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: