error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

8 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Discovery bay St ann Jamaica Jamaica

Prijs
€ 1.760.895 | USD $ 1.927.476

Slaapkamers: 8
Badkamers: 8
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 10000 (sq ft) Oppervlakte grond: 0.9 Acre
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2007
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 1/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Peter Finn
Ligging: England
Talen: Engels
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonPeter Finn

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Deze schitterende acht slaapkamer acht badkamers en twee poeder het huis dat van de herenhuisstijl de Baai Jamaïca overziet van de Ontdekking. Het huis is ruwweg 10.000 vierkant voet met veel openluchtterrasruimte. Het schept een 900 vierkant voet olympisch grootte zwembad van de lagere hefboom evenals met alle accomodatie ideal van de 2 slaapkamerflat voor gasten op. Er zijn ook meisjeskwarten met zijn eigen ingang. De ruimten zijn ruim en volledig van licht. De plafonds zijn zeer hoog en de vloeren worden gemaakt van porseleintegels. Het huis schept twee grote hoofdslaapkamers met douche en Jacuzzitonnen in de zeer ruime badkamerss op. De gang in kasten is reusachtig. De badkamerss allen hebben graniet of marmeren tegenbovenkanten. De keuken is ruim met veel kasten en graniet tegenbovenkant. Het huis heeft een fabelachtige 180 graadmening van de volledige baai. Het mooie witte zandstrand is slechts weg een korte gang. Het bezit is bijna één acre met twee ingangen van beide wegen. Dit bezit is een grote investering voor vakantiehuur. DE PRIJS OMVAT MEUBILAIR.
Opmerkingen:
Luchthaven: Sangsters, 30 km | Westmoreland, 5 km
Please note this jamaica property is a one off. Its located on the north coast of jamaica only 5 mins from Pruerto Seco Beach which is now a popular tourist attraction.The decor inside this jamaican property is high class and the house only needs minimal maintenance. Dont miss out on this opportunity. Only selling due to downsize and this property is also on a double plot which if needed another house could be built.
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Discovery bay" Jamaica

Voorzieningen:
Adres: Discovery bay jamaica
Postcode:
Plaats: Discovery bay
Regio: Jamaica
Subregio/gebied: St ann
Land: Jamaica
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 10000 (sq ft)
Oppervlakte grond: 0.9 Acre
Bouwdatum: 2007
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: done
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi: done
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig: Doctors
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Golfterrein:
Overig: