Villa-Huizen te koop the Beachs Caribbean Little Cayman Cayman Island

Prijs
€ 1.159.824 | USD $ 1.288.796

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 9/15/2017
Avatar
Eigenaar / manager:
Crown Acquisitions Woldwide PLC
Darryl Pickthall
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Klein Kaaiman liegt over 95 km noordoosten van Voorname Kaaiman en 8km westen van Kaaiman Brac. Klein Kaaiman heeft een bevolking van rond 170, makene het het kleinste dichtbevolkte en onderontwikkeldste van de Kaaiman Eilanden. Het is ongeveer 16 km die lang is met een gemiddelde breedte van 2 km. Het Strand Villa's is een verzameling van stijlvolle contemporaine oceanen voorste eigendommen op het mooie Caribisch eiland van Klein Kaaiman, bekend voor zijn kristal opklaar wateren, perfectioneer blauwe hemelen, blankestranden en jaar rond zonneschijn. Gemikte op voor gebruik door Weinig van Kaaiman het trillend en uitbreidende vrijetijdsmarkt, Het Strand dat Villa's aan geselecteerde individuen worden aangeboden, die aan klanten een keuze van persoonlijk gebruik en huurinkomen aanbiedt.
Mooi drukte zich zwak Het Strand uit dat Villa's eigenaars aanbieden vervolledigt privacy en de luxe van ruimte beide binnen en uit. Uitmuntend gelegen op de onbeschadigde kustlijn, geniet elk Strand Villa van rechtstreeks strandtoegang evenals een privépier voor het exclusieve gebruik van eigenaars.
Elke villa wordt door pure, eenvoudige lijnen met een architecturale stijl gedefinieerd die volledig voordeel van het natuurlijke licht neemt dat Klein Kaaiman overstroomt. Klassiek in hun eenvoud, komt Het Strand Villa's helemaal intrekbare glasmuren aan beide einden van de handtekening dubbele hoogte Geweldige Kamer, privépoel, hoofdslaapkamer met in suitebadkamer en gang in kleedkamer, twee gastslaapkamers, helemaal gepaste keuken en nutsbedrijfkamer voor.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "the Beachs" Cayman Island

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: the Beachs
Regio: Little Cayman
Subregio/gebied: Caribbean
Land: Cayman Island
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: