« Terug

Cayman Island 2 Slaapkamers Eigendom te koop No 1. Rum Point Caribbean Grand Cayman Cayman Island

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De reeks op een opgeheven positie enkel op een steenworp van de oorspronkelijke wateren van de Caraïbische Zee, de aanbiedingentoegang „van de Aandrijving van het Punt van de Rum“ tot de beste stranden van een aantal van de wereld en duikt plaatsen om eigenaars van een benijdenswaardige levensstijl te voorzien die internationale glamour en woestijneilandschoonheid combineren. Gesitueerd in de Westelijke Caraïben, wordt een ongeveer zuiden van de één uurvlucht van Miami, de Caymaneilanden geregeerd in het kader van Brits gewoonterecht en beroemd voor het ontbreken van directe belastingheffing.
Het beeld van CGI van de ontwikkeling van het Punt van de Rum
Het is 56.000 ingezetenen geniet van de hoogste levensstandaard in de Caraïben en aangezien het 6de grootste zee financiële centrum in de wereld, zijn hoge netto waard werknemers een gevestigd eind - gebruiker aan een tot stand gebrachte woonimmobiliënmarkt verstrekt. Zonder wettelijke beperkingen op buitenlandse eigendom van bezit, wordt de Onvervreemdbare Titel verleend en door de overheid van het Eiland van de Kaaiman gewaarborgd om een brandkast te verstrekken en politiek milieu te beveiligen voor zowel onroerende goedereninvestering of de eigendom van het vakantiehuis.
Fase 1
De ontwikkeling moet in fasen met overzees worden gebouwd 14 die huizen in de stad in ten noordoosten van de ontwikkeling dat in Fase 1 onder ogen zien moet worden gebouwd. Deze hebben planningstoestemming goedgekeurd en de gedetailleerde tekeningen zijn momenteel voorgelegd aan de Eenheid van de Controle van de Bouw van de Overheid ter goedkeuring.
Het Punt van de rum, Grote Kaaiman 14 Rijtjeshuizen, Fase
Fase 1 is klein, privé-collectie van 14 van-plan, nieuwe bouwstijl, luxehuizen in de stad op de bestemming van het ultra-eliteeiland van Grote Kaaiman.
Het bestaan uit van individueel gestileerd 4 verdiepingshuizen in de stad die zich binnen gemodelleerde tuinen rond een privé pool en zon lounging gebied nestelen. Elke eigentijds-gestileerde woonplaats veroorlooft zich overweldigende overzeese meningen van het dakterras en gemakkelijke toegang tot enkele beste stranden in de wereld. Er is een keus van vloerplannen die het groot open een plan leven en het dineren gebied met of 2 slaapkamerreeksen opnemen op de hogere vloer of de voorziening voor een extra 3de slaapkamer door een onafhankelijke studio op de hoogste vloer. De woonplaatsen komen volledig met kwaliteitsinrichtingen en montage door met volledig betegelde badkamerss en gepaste keukens met inbegrip van toestellen. Zij worden betreden op grondniveau en met het privé veilige garaging en van wegparkeren gekomen.
De lagune moet door de „Lagunes van het Kristal worden geconstrueerd“ wat een multinationaal bedrijf dat het de weg bereiden heeft ontwikkeld, overzichts duurzame technologie is, die het mogelijk maakt de bouw van a glasheldere lagunes van onbeperkte afmetingen, aan zeer lage kosten, overal in de wereld handhaaft.
De lagune van het Kristal is de belangrijkste eigenschap achter de verkoop van deze binnenlandse flats omdat het effectief waterkant tot bezit leidt. De lagune zal het veilige baden in schoon water verstrekken en zou verbeteren wat als toevlucht leven kan worden beschreven niet gezien in de Caymaneilanden.
Nummer 1 het Punt van de Rum
De volledige ontwikkeling bestaat uit van 140 flats, 30 duplexen en 14 huizen in de stad. Daarnaast zal er ook een restaurant, gymnastiek, zwembaden en een „Lagune van het Kristal“ zijn. De ontwikkeling heeft ook het voordeel van strandtoegang over de weg, die een strandclub en strandfaciliteiten zal hebben.
Het Algemene Plan van het Punt van de rum
„No.1 het Punt van de Rum“ biedt een opwindende kans om uit de economische opleving en uit de toenemende onroerende goederenmarkt in Kaaiman voordeel te halen door in een nieuwe van-planontwikkeling te investeren bij één van de beste plaatsen op het Eiland aan lage preconstructieprijzen.
Met enkel 14 beschikbare woonplaatsen, is dit een beperkte uitnodiging om zich bij het succesverhaal van Kaaiman aan te sluiten en uw stuk van tropisch paradijs te beveiligen aan preconstructieprijzen voorafgaand aan de gebruikelijke verhogingen van de ontwikkelaarprijs over de bouwstijlcyclus. Profiterend van de volledige niet-interventiedienst van het bezitsbeheer, is het Punt van de Rum van Nr 1 ideaal allebei als de vakantiehuis „van slot omhoog-en-verlof“ facultatieve huurinkomens verstrekken of meer permanente basis die in de Caraïben. De eigendom wordt gemaakt gemakkelijk door regelmatige stadiumbetalingen door de bouwfase betaalbaar die gepland is om Q1 2017 voor levering Q4 2018 te beginnen.
Contacteer ons om vloer om plannen, volledige niettemin tarifering en videogang te verzoeken.
Terras
Parkeren
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "No 1. Rum Point" Cayman Island

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: No 1. Rum Point
Regio: Grand Cayman
Subregio/gebied: Caribbean
Land: Cayman Island
Ligging:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
zwembad check
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English