2 Slaapkamers Eigendom te koop No 1. Rum Point Caribbean Grand Cayman Cayman Island

Prijs
€ 909.008 | £ 771.748

Slaapkamers: 2
Badkamers:
Type eigendom: Eigendom
Oppervlakte:
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 9/15/2017
Avatar
Eigenaar / manager:
Crown Acquisitions Woldwide PLC
Darryl Pickthall
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De reeks op een opgeheven positie enkel op een steenworp van de oorspronkelijke wateren van de Caraïbische Zee, de aanbiedingentoegang „van de Aandrijving van het Punt van de Rum“ tot de beste stranden van een aantal van de wereld en duikt plaatsen om eigenaars van een benijdenswaardige levensstijl te voorzien die internationale glamour en woestijneilandschoonheid combineren. Gesitueerd in de Westelijke Caraïben, wordt een ongeveer zuiden van de één uurvlucht van Miami, de Caymaneilanden geregeerd in het kader van Brits gewoonterecht en beroemd voor het ontbreken van directe belastingheffing.
Het beeld van CGI van de ontwikkeling van het Punt van de Rum
Het is 56.000 ingezetenen geniet van de hoogste levensstandaard in de Caraïben en aangezien het 6de grootste zee financiële centrum in de wereld, zijn hoge netto waard werknemers een gevestigd eind - gebruiker aan een tot stand gebrachte woonimmobiliënmarkt verstrekt. Zonder wettelijke beperkingen op buitenlandse eigendom van bezit, wordt de Onvervreemdbare Titel verleend en door de overheid van het Eiland van de Kaaiman gewaarborgd om een brandkast te verstrekken en politiek milieu te beveiligen voor zowel onroerende goedereninvestering of de eigendom van het vakantiehuis.
Fase 1
De ontwikkeling moet in fasen met overzees worden gebouwd 14 die huizen in de stad in ten noordoosten van de ontwikkeling dat in Fase 1 onder ogen zien moet worden gebouwd. Deze hebben planningstoestemming goedgekeurd en de gedetailleerde tekeningen zijn momenteel voorgelegd aan de Eenheid van de Controle van de Bouw van de Overheid ter goedkeuring.
Het Punt van de rum, Grote Kaaiman 14 Rijtjeshuizen, Fase
Fase 1 is klein, privé-collectie van 14 van-plan, nieuwe bouwstijl, luxehuizen in de stad op de bestemming van het ultra-eliteeiland van Grote Kaaiman.
Het bestaan uit van individueel gestileerd 4 verdiepingshuizen in de stad die zich binnen gemodelleerde tuinen rond een privé pool en zon lounging gebied nestelen. Elke eigentijds-gestileerde woonplaats veroorlooft zich overweldigende overzeese meningen van het dakterras en gemakkelijke toegang tot enkele beste stranden in de wereld. Er is een keus van vloerplannen die het groot open een plan leven en het dineren gebied met of 2 slaapkamerreeksen opnemen op de hogere vloer of de voorziening voor een extra 3de slaapkamer door een onafhankelijke studio op de hoogste vloer. De woonplaatsen komen volledig met kwaliteitsinrichtingen en montage door met volledig betegelde badkamerss en gepaste keukens met inbegrip van toestellen. Zij worden betreden op grondniveau en met het privé veilige garaging en van wegparkeren gekomen.
De lagune moet door de „Lagunes van het Kristal worden geconstrueerd“ wat een multinationaal bedrijf dat het de weg bereiden heeft ontwikkeld, overzichts duurzame technologie is, die het mogelijk maakt de bouw van a glasheldere lagunes van onbeperkte afmetingen, aan zeer lage kosten, overal in de wereld handhaaft.
De lagune van het Kristal is de belangrijkste eigenschap achter de verkoop van deze binnenlandse flats omdat het effectief waterkant tot bezit leidt. De lagune zal het veilige baden in schoon water verstrekken en zou verbeteren wat als toevlucht leven kan worden beschreven niet gezien in de Caymaneilanden.
Nummer 1 het Punt van de Rum
De volledige ontwikkeling bestaat uit van 140 flats, 30 duplexen en 14 huizen in de stad. Daarnaast zal er ook een restaurant, gymnastiek, zwembaden en een „Lagune van het Kristal“ zijn. De ontwikkeling heeft ook het voordeel van strandtoegang over de weg, die een strandclub en strandfaciliteiten zal hebben.
Het Algemene Plan van het Punt van de rum
„No.1 het Punt van de Rum“ biedt een opwindende kans om uit de economische opleving en uit de toenemende onroerende goederenmarkt in Kaaiman voordeel te halen door in een nieuwe van-planontwikkeling te investeren bij één van de beste plaatsen op het Eiland aan lage preconstructieprijzen.
Met enkel 14 beschikbare woonplaatsen, is dit een beperkte uitnodiging om zich bij het succesverhaal van Kaaiman aan te sluiten en uw stuk van tropisch paradijs te beveiligen aan preconstructieprijzen voorafgaand aan de gebruikelijke verhogingen van de ontwikkelaarprijs over de bouwstijlcyclus. Profiterend van de volledige niet-interventiedienst van het bezitsbeheer, is het Punt van de Rum van Nr 1 ideaal allebei als de vakantiehuis „van slot omhoog-en-verlof“ facultatieve huurinkomens verstrekken of meer permanente basis die in de Caraïben. De eigendom wordt gemaakt gemakkelijk door regelmatige stadiumbetalingen door de bouwfase betaalbaar die gepland is om Q1 2017 voor levering Q4 2018 te beginnen.
Contacteer ons om vloer om plannen, volledige niettemin tarifering en videogang te verzoeken.
Terras
Parkeren
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "No 1. Rum Point" Cayman Island

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: No 1. Rum Point
Regio: Grand Cayman
Subregio/gebied: Caribbean
Land: Cayman Island
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: