3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Gros-Islet Rodney Bay Gros Islet St. Lucia

Prijs

€ 311.657 | £ 264.597 | USD $ 341.140

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 1585 (sq ft) Oppervlakte grond: 5010 (sq ft)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 1998
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 9/22/2014
Avatar
Eigenaar / manager:
Real Estate St Lucia
Grace  Gilbert
Ligging: St. Lucia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Deze elegant bungalowstijlhuis is in de vreedzame buurt in Rodney Baai gesitueerd. Het huis werd in 1998 gebouwd en is bijzonder goed gehandhaafd. Het heeft een kleine manicured tuin, helemaal geschermde met een poort. Is heeft een Open met plan leven/dineren en keuken met luchtvoorwaarde. De levende kamerdeuren openen op een voorste terras en de tuin. Het moderne, helemaal uitgeruste keuken met ontbijtbar, een koelkast/diepvries, een bijkomende diepvries, afwasmachine, gasfornuis en gebouwde in microgolf met inspringende lichten geeft aan het huis een heel huiselijk gevoel. Er is een kleine waskamer die met wassen wordt uitgerust bewerkt en droogtrommel. De Hoofdslaapkamer heeft een koninginafmetingsbed, wisselstroom en overvloedige kastruimte, ensuite badkamer met badkuip, bidet en kiest ijdelheid uit. De tweede slaapkamer komt met tweepersoonsledikant, kleerkast en wisselstroom. De derde dubbele slaapkamer met gepaste kleerkast en de tweede badkamer heeft douche en kiest ijdelheid uit. Het huis is ideaal slechts minuten weg van het hart van Rodney Baai met alle voorzieningen in het lopen van afstand opgespoord
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Gros-Islet" St. Lucia

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Gros-Islet
Regio: Gros Islet
Subregio/gebied: Rodney Bay
Land: St. Lucia
Main Features:
Oppervlakte: 1585 (sq ft)
Oppervlakte grond: 5010 (sq ft)
Bouwdatum: 1998
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser:
Wasmachine: done
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein:
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: