3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Gros-Islet Rodney Bay Gros Islet St. Lucia

Prijs

€ 469.403 | £ 398.523 | USD $ 513.809

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Herenhuizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 9/23/2014
Avatar
Eigenaar / manager:
Real Estate St Lucia
Grace  Gilbert
Ligging: St. Lucia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit luxe 3 slaapkamerherenhuis, deel van De Anchorage gated gemeenschap in Rodney Baai. Het eigendom is in een voornaamste locatie in het hart van Rodney Baai, met waterkanttoegang en lopen verwijdert van alle voorzieningen; inclusief restaurants, bars, winkelcentra en mooie stranden. Het herenhuis beroemt zich een Hoofdslaapkamer met in-suitebadkamer en de Twee slaapkamer met een gedeelde badkamer, alle eerste verdiepingen. De benedenverdieping omvat een helemaal gepaste keuken, een open plan dat en dineert kamer te leven. Bijkomende kenmerken omvatten airconditioning in alle slaapkamers, plafondventilator in levende kamer, wijnhardvorm, moderne toestellen en meubilering van grote kwaliteit. Elektronische Veiligheid Gates en nachttijdveiligheid zijn normaal voor deze eenheid. Eigenaars hebben toegang tot de enige poel van een grote inwoner. Dit bijzondere Herenhuis komt met drie unieke voordelen die onmiddellijke waarde naar de investering toevoegen. Het is de enige eenheid die momenteel verkrijgbaar met een privébootankerplaats is. Het eigendom is in een bedrijfsnaam vastgehouden, zodat aankoop als een overdracht van aandelen kan gedaan worden betekend belast en stempelplichtspaargeld. Ten slotte wordt het eigendom momenteel uit op een lang termijncontract gehuurd, als deel van de huurpoel. Daarom is er een optie om bericht na aankoop te dienen of de huurder voor gegarandeerd huurinkomen te handhaven.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Gros-Islet" St. Lucia

Voorzieningen:
Adres: Rodney Heights
Postcode:
Plaats: Gros-Islet
Regio: Gros Islet
Subregio/gebied: Rodney Bay
Land: St. Lucia
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine: done
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: