4 Slaapkamers Percelen te koop Castries Morne Fortune Caribbean St. Lucia

Prijs
€ 404.968 | £ 349.163

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4, Doucheruimtes: 4
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Floor: 3000 (sq ft) Oppervlakte grond: 14000 (sq ft)
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 2015

Geactualiseerd: 9/17/2018
Avatar
Eigenaar / manager:
Azariah Realty & Property Management
Ronald  Raoul
Ligging: St. Lucia
Talen: Engels,Frans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
GENESTELD OP DE HELLING VAN DE HISTORISCH RIJKE GEMEENSCHAP VAN FORTUIN MORNE, WORDT DEZE MODERNE EN ONLANGS GEBOUWDE 4 SLAAPKAMER 4.5 HET ARCHITECTURALE MEESTERWERK VAN HET BAD. DEZE VERRUKKELIJKE WONING BIEDT EEN HET BEVELEN MENING VAN DE STAD VAN CASTRIES EVENALS DE KUSTLIJN VAN HET NOORDWESTEN AL MANIER AAN HET NABURIGE FRANSE EILAND MARTINIQUE AAN. DE REUSACHTIGE POORTEN USHER VAN HET SMEEDIJZER U OMHOOG DE LICHTJES GEBOGEN OPRIJLAAN EN AAN DE BELANGRIJKSTE INGANG OP DE BENEDENVERDIEPING. DIT IS NAAR HUIS AAN DE VIERDE TRIMESTERS BEDROOM/MAIDS EN DE ZAAL VAN DE WASSERIJ. OP INGANG DOOR DE LOUNGE, EN OMHOOG OP TWEE KORTE VLUCHTEN VAN TREDEN HET HET OPEN WACHTEN LEVEN VAN HET PLAN EN HET DINEREN GEBIED MET HOGE CELINGS. ENKEL VAN HET HET DINEREN GEBIED, BIEDT EEN BEHANDELDE VERANDA MET HET TRALIEWERK VAN HET ROESTVRIJ STAAL, U EEN VOORRIJ SEAT AAN EEN ABSOLUUT FABELACHTIGE MENING VAN DE STAD, DE KUST VAN HET NOORDWESTEN VAN HET EILAND, DE CARAÏBISCHE ZEE EN MARTINIQUE OP DUIDELIJKE DAGEN AAN. ONDERTUSSEN TERUG IN DE KEUKEN, WIJZEN DE MARMEREN TEGENBOVENKANTEN EN HET EILAND VAN DE KEUKEN OP LICHTE EMANATIING VAN DE ELEGANTE EN MODERNE LICHTE INRICHTINGEN. DE OPSLAG IS IN GEEN GEVAL IN KORTE LEVERING, DANKT AAN EEN GANG IN DE VOORRAADKAST VAN DE KEUKEN. ENKELEN VOEREN LEIDEN TOT DE DRIE REEKSEN, ELK MET HUN EIGEN FACILITEITEN, OP BESTELLING GEMAAKTE BEDDEN EN OPMAKERS VAN DE OPSLAG OP. DE HOOFDDIESLAAPKAMER IS VRIJ EEN SCHOUWSPEL AAN BEHOLD, AIREY, GOED -, MET ZIJN EN HAAR GOOTSTENEN IN DE BADKAMERS, DE TON EN DE BEVINDENDE DOUCHE WORDT GEVENTILEERD. DE GANG IN KAST KON VOOR EEN EXTRA ZAAL, LAAT STAAN DE LIJN VAN DE KLEDING VAN DE NIEUWE EIGENAAR VOLDOENDE ZIJN DIT HERENHUIS ONGEVEER 3000 SQ VOET VAN HET LUXUEUZE LEVEN OP ONGEVEER 14.000 DIE SQ VOET TUINEN MANICURED GOED OPSCHEPT, MET BEDEKTE GANGEN WORDT GEMENGD. WIJ BIEDEN U DE KANS OM DEZE PRESTIGIEUZE WONING TE BEZITTEN.
Opmerkingen:
Luchthaven: GFL AIRPORT, 5 km | UVF INTERNATIONAL, 20 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Castries" St. Lucia

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Castries
Regio: Caribbean
Subregio/gebied: Morne Fortune
Land: St. Lucia
Main Features:
Oppervlakte: 3000 (sq ft)
Oppervlakte grond: 14000 (sq ft)
Bouwdatum: 2015
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: