3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Gros-Islet Marisule Gros Islet St. Lucia

Prijs

€ 479.473 | £ 407.073 | USD $ 524.831

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 2000 (sq ft) Oppervlakte grond: 6000 (sq ft)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 3/25/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Real Estate St Lucia
Grace  Gilbert
Ligging: St. Lucia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Indien u voor kalmte en kijkt die authentiek Caribisch gebied dat voelt blik nee verder dan "De Assen". Dit huis zit binnen aangename lopenafstand naar het strand en niet ver weg van alle voorzieningen. Deze villa bevindt zich in een van betere kwaliteit buurt, die bekend voor zijn kalme atmosfeer en prachtig strand is. U kunt ook naar het strand van het Windjammer Hotel met zijn watersportfaciliteiten lopen. Het eigendom kan over een lagere of hoogste weg binnengegaan worden. De hoogste ingang leidt u naar de levenden en slaapkamergebied, de onderste ingang naar de garage en de poel. Beide niveaus worden deelgenomen over een houtene trap en het eigendom wordt door een goed manicured tuin omringd. Hoogste verdieping: Open plan dat en keuken leeft die naar een groot houten dek en een tiled barbecuegebied opent die een onbelemmerde bijna 180 graad verzorgen sluit Caribisch Zee Overzicht. • Rustte Helemaal grote keuken met talrijke kastruimte, koelkast/diepvries, fornuis, microgolf en een eiland met fornuis uit • Waskamer met wassen bewerk, verdubbel gootsteen en opslagruimte • Poederkamer met Douche • Eerst slaapkamer met 2 enkele bedden, ingebouwde kleerkast en plafond waaiert • Tweede slaapkamer met tweepersoonsledikant, ingebouwde kleerkast en plafond waaiert. In-suitebadkamer met douche en kies ijdelheid uit • Hoofdslaapkamer met Koningin Afmetingsbed, ingebouwde kleerkast en lucht-voorwaarde. De slaapkamerdeur opent naar het houtene dek. In-suitebadkamer met douche en kies ijdelheid uit Onderste Gebied: De houtene vlucht van stappen leidt u van het hoogste gebied naar de bodem waar u de poel, garage en parkeren vindt scheidt. • De 18x11 poel van de voetzoutwater nodigt heel voor een zwempartij uit en wordt door een ruim dek omringd. De poel is 4-5 voeten die diep zijn met aantrekkelijke in-poelverlichting. Een piloot/generator voor zout zijn water en een filter in de bijgevoegde dubbele garage geïnstalleerd die het poelonderhoud heel betaalbaar maakt. Eigendom Specificatie: • PVC ramen en deuren met veiligheidsbars • Hoge plafonds • Zonne • 2 Wateren tanks (elke 800 gallon) • Huispomp en poelpomp • Bewegingssensorverlichting rond het huis • schermde Helemaal met dubbele poort aan de bodem en een voetgangerspoort boven op het eigendom • Bedekte parkerene ruimte voor 2 voertuigen voor de garage • Bedekte parkerene ruimte voor 1 voertuig buiten aan De top van het huis Het eigendom is een juweel wegens zijn positie, het overweldigende Zee Overzicht en de lopende afstand naar het strand. Het is rijden een 10 minuten naar alle voorzieningen in Rodney Baai en een 10 minuten rijden naar de hoofdstad, Castries. Dit is zeker een eigendom dat zou moeten niet overzien worden.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Gros-Islet" St. Lucia

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Gros-Islet
Regio: Gros Islet
Subregio/gebied: Marisule
Land: St. Lucia
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 2000 (sq ft)
Oppervlakte grond: 6000 (sq ft)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Golfterrein:
Overig: