3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Gros-Islet Marisule Gros Islet St. Lucia

Prijs

€ 479.473 | £ 407.073 | USD $ 524.831

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 3800 (sq ft) Oppervlakte grond: 17970 (sq ft)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/2/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Real Estate St Lucia
Grace  Gilbert
Ligging: St. Lucia
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit eigendom wordt in het kalme gebied van Coubaril verborgen, die is een geweldige residentiële buurt weg van het gedrang en drukte van het stadsleven, maar nog steeds nabij genoeg naar alle voorzieningen die door de stad worden aangeboden. Het eigendom is helemaal is geschermd met een concrete oprit die tot huis met een elegante architecturale voltooiing leidt. Met dit twee verhaalvoltooiingshuis en alle aandacht om één kan niet helpen te detailleren, maar houd van iedereen die het moet aanbieden. Leidend van de niet-zakkentrap op van de benedenverdieping zal één beboeten dat alle slaapkamers op de hoogste verdieping zijn en heb hun eigen balkon dat naar de landschapoverzichten toevoegt die reeds een kenmerk van dit eigendom zijn. Alle slaapkamers hebben airconditioning en zijn heel ruime.de Hoofdslaapkamer heeft een in-suitebadkamer plus een grote gang in kast. Ontworpen in een open planbegrip, zijn er geen muren die de levenden scheiden, die of keukengebieden dineren. Het eetgebied heeft unieke meubilair die mengelingen aanwezig met de geweldige architecturale details van de binnenkante van het huis rechtzetten. De keuken bestaat uit moderne voltooiing die koelkast omvatten, die fornuis met oven, microgolf en een grote kast kookt. Dit huis wordt door natuurlijke en moderne verlichtingskenmerken aangevuld. De vermaakkamer staat toe dat u uw gast te vermaken terwijl met iemand anders privacy in het huis te u niet bemoeien. Van een veiligheidsoogpunt is het huis ook met een modern veiligheidssysteem uitgerust. Erbij is dit huis binnen vijf mintues rit van de nieuwe ziekenhuiswezen buit in het gebied de landschap en voortreffelijke overzichten van Deze villa van de Caribisch zeeuitvoeringen het een fantastische investering.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Gros-Islet" St. Lucia

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Gros-Islet
Regio: Gros Islet
Subregio/gebied: Marisule
Land: St. Lucia
Main Features:
Oppervlakte: 3800 (sq ft)
Oppervlakte grond: 17970 (sq ft)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur: done
Golfterrein:
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Golfterrein:
Overig: