7 Slaapkamers Percelen te koop Weligama Matara Sri Lanka

Prijs
£ 1.511.899 | USD $ 1.949.264

Slaapkamers: 7
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 0
check zwembad

Geactualiseerd: 6/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Euro Resales LTD
Mark Mallon
Ligging: Cyprus
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Luxe 7 Slaapkamer Walauwa met Land in identiteitskaart van het Bezit van Sri LankaEuroresales - informatie Property: Dit bezit is een uitstekende 7 slaapkamer Koloniale 19de Eeuw Nederlandse die Walauwa gevestigd=wordt= in de zuidenkust van Sri Lanka. Het bezit bestaat uit 6 Engels-reeksslaapkamers in het belangrijkste huis met een extra 1 privé woonplaats van de slaapkamer Engels-reeks/het huis van Managers indien omgezet in een boutiquehotel, 2 reeksruimten, zitkamer, keuken en eetkamer. Het bezit omvat het huis van een manager, ook personeelskwarten en een privé veilige garage geschikt om aan 4 auto's te steunen. De personeelskwarten bestaan uit: 3 slaapkamers, de keuken, 2 toiletten, 1 gesloten doucheruimte en 1 openen douche. Een buitengewone privé oneindigheidspool is ook inbegrepen die de nabijgelegen, omringende padiegebieden overziet. Samen met de privé pool, zijn de privé tropische tuinen ook inbegrepen die over 2.5 acres in totaal overspannen. Het bezit wordt verkocht samen met een grote inzameling van meubilair en antiquiteiten. Het bezit zou als groot landgoedhuis of hotel van de luxeboutique kunnen worden gebruikt. Een buitengewone kans voor die geinteresseerd in het bezitten van bezit op dit buitengewone gebied binnen Sri Lanka. Andere informatie: Slaapkamers - 7Bathrooms - 7Private de Tropische Grootte GardensPlot van oneindigheidsPoolPrivate - 2.5 acresPrivate GarageAbout het Gebied: Weligama is een stad op de zuidenkust van Sri Lanka, in District Matara wordt gevestigd, Zuidelijke die Provincie, Sri Lanka, door een Stedelijke Council.The naam Weligama wordt geregeerd, betekent letterlijk het „zandige dorp“ dat naar het zandige bereik bay.it verwijst van het gebied ongeveer 144 kilometers zuiden van Colombo is en gesitueerd bij een verhoging van 9 meter (30 voet) boven het overzees - niveau dat is. De belangrijkste industrieën zijn toerisme en visserij. Weligama is een populaire toeristenbestemming en gastheren verscheidene boutiquehotels. Weligama wordt erkend voor zijn beeralu kant-maakt. Eerst geïntroduceerd door de Portugees in de 16de eeuw is kant-maakt een traditioneel ambacht langs het kustgebied van Weligama gebleven, met een aantal huishoudens het produceren haak en tatting kant. Het gebied is ook beroemd voor zijn verschillende steltvissers, die één enkele pool in het borst-diepe water op het strand, enkel weinig meters voor de kust oprichten, waar zij op een dwarsbar en het gebruiken van bamboehengels neerstrijken giet uit hun lijnen voorbij de brandingsonderbreking om kleine vissen te vangen.
Privé Pool
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Weligama
Regio: Matara
Subregio/gebied:
Land: Sri Lanka
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 0
Airconditioning:
Centrale verwarming: