3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Unawatuna Galle Sri Lanka

Prijs
£ 311.583 | USD $ 401.718

Slaapkamers: 3
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 171 sq metersOppervlakte grond: 6070 sq meters
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 0
check zwembad

Geactualiseerd: 3/27/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Euro Resales LTD
Mark Mallon
Ligging: Cyprus
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het buitengewone Huis van 3 Slaapkamer in identiteitskaart van het Bezit van Unawatuna Sri LankaEuroresales - informatie Property: Dit is een buitengewone 1950c het koloniale die stijlhuis in het bezit van Unawatuna wordt gesitueerd Sri LankaThe 3 slaapkamers omvat, 1 waarvan Engelse reeks is. Bovendien er is 1 familiebadkamers inbegrepen binnen propertyThere is ook een leefruimte, zijn de ruimte van het Nut en een grote veranda met een water featureThere ook een grote gemodelleerde tuin die een buitengewoon te ontspannen gebied verstrekken. Er zou ook ruimte voor een pool naast het huis zijn. Het bezit heeft een ander die perceel door een weg wordt gescheiden die voor de bouw van een ander bezit eerste is. Het bezit zou of als vakantiehuis of als permanente woonplaats kunnen worden gebruikt. Een buitengewone kans voor die geinteresseerd in het bezitten van bezit in dit buitengewoon gebied in Sri Lanka. Het bezit zou bovendien overeen te komen om zijn worden geleverd. Andere informatie: Nr van Bedden: 3No. van de Zalen van de Ontvangst: 2Floor ruimte (geregelde meter): 171Garden: PrivatePlot (geregelde meter): 6070Parking: Van Straat ParkingNo van Bijgebouwen: 1View: CountryOrientation: WestDistance van Overzees: minsDistance 5 van Luchthaven: 1.5 uren +Distance van HoofdAantrekkelijkheid: minsAbout 15 het gebied: Unawatuna is een stad in zuidelijk Sri Lanka. het heeft voor zijn koraalrif gekend en zijn palm-gevoerde stranden, zoals Unawatuna Beach.Nestled in nabijgelegen wildernis, de Japanse Pagode van de Vrede heeft een stupa met oceaanmeningen. Het overzeese zuiden van het Landbouwbedrijf en van de Broedplaats van de Schildpad van stad beschermt bedreigde species. Het noorden over de baai is de stad van de versterkte oude die stad van Galle, door de Portugees wordt en door de Nederlanders in de 17de eeuw wordt uitgebreid opgericht die.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Unawatuna
Regio: Galle
Subregio/gebied:
Land: Sri Lanka
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 171 m2
Oppervlakte grond: 6070 m2
Bouwdatum: 0
Airconditioning:
Centrale verwarming: