1 Slaapkamers Flats te koop Playa del Carmen Caribbean Quintana Roo Mexico

Prijs
€ 246.665 | £ 209.419

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 40m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 7/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Riviera Maya Prime Realty
Federico Barton
Ligging: Mexico
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De Studio Playa van Tao ontdekt Studio Playa een paradijs van de 16 eenheids woonboutique met een commerciële die ruimte in het hart van Playa del Carmen één van de meest kosmopolitische steden in Latijns Amerika en absoluut de trendiest plaats in Riviera Maya wordt gesitueerd. Met zijn minimalistische architectuur trekken de schone lijnen van Studio Playa niets dan perfectie en schoonheid. Aangeboden aan een echt betaalbare prijs kenmerkt deze bouw oceaanwildernis of stadsmeningen één slaapkamer één badkamersstudio's/flat met eerste kwaliteitsmaterialen en uitstekende afwerking. Er zijn drie verschillende modeleenheden vier per vloer allemaal uitgerust met een mooie kitchenetteairconditioner en sommigen van hen omvatten een privé houten dekterras. De studio Playa heeft ook een gemeenschappelijk de poolgebied en een terras van de hemelzitkamer dat perfect zullen zijn om van de zon en de wind van de magische Caraïbische Zee op om het even welk ogenblik van de dag te genieten. Één blok vanaf de populaire Vijfde Weg in Playa del Carmen. Hoge terugkeer van investering: De financiële appreciatie van een bezit hangt van de plaats af rekening houdt zo met al deze te verzekeren factoren uw investering veilige pre-Goedgekeurde ontwikkelaar die 3 blokken vanaf het van het de zitkamerpool & terras van de Hemel van de Caraïbische Zee Spectaculaire Uitstekende en unieke ontwerp financieren is
Airconditioning
Dek
Volledige Keuken
Pools
Veiligheid
Het zonnebaden Gebied
Plaats: Playa del Carmen
Staat: Quintana Roo, Mexico
Tipo: Flats
Status: Verkoop
Identiteitskaart: 719
Bouwjaar 2020
Het gebied van het land 0m2
Het gebied van de bouw: 40m2
Slaapkamers: 1
Badkamerss: 1
Aantal vloeren: 5
Aantal eenheden: 16
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Playa del Carmen" Mexico

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Playa del Carmen
Regio: Quintana Roo
Subregio/gebied: Caribbean
Land: Mexico
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 40m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: