3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Tulum Mayan Riviera Quintana Roo Mexico

Prijs
€ 794.811 | £ 674.794

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 330m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Riviera Maya Prime Realty
Federico Barton
Ligging: Mexico
Talen: Engels,Spaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Heeft het VoorHuis van het strand voor Verkoop in Tankah Tulum Dit Spaanse koloniale huis Oceanfront in Tankah (ongeveer 4000 sq voet) 3 slaapkamers en 3 baden en een twee verhaal klassiek atrium. Ideaal gezien gevestigd 100 voet van een kalme strandbrandkast voor kinderen geniet dit splendidly gehandhaafde bezit van de heldere stralen van dageraad (amanecer). Volledig geleverde kant en klare Originele eigenaars. De lijsten en de stoelen worden hand-bewerkt van van de mahonieokkernoot en kers hardhout. Palapa carport. Het regenwater door het dak wordt verzameld wordt opgeslagen ondergronds in drie 5000 liter plastic tanks om douches het wassen en de tuin te leveren die. Door het gepaste oosten onder ogen te zien begroet het huis de zonsopgang terwijl het vermijden van het middagzon het roosteren zuiden onder ogen ziend villa's. De betrouwbare passaatwinden slepen insecten mee die andere partijen kunnen lastig vallen. Van de naburige 10 partijen heeft partij 44 de beste toegang tot de oceaan met zijn kleurrijke tropische onmiddellijk dichtbije vissen. Om meer vissen en koraal te bekijken kan uit aan de ertsader zwemmen of een minieme wandeling nemen 10 en langs de ertsader op het het noordeneind van de baai snorkelen. Een mooie openluchtdouche verstrekt een prettige spoeling nadat een verfrissende oceaan zwemt. Partij 44 heeft 26.2 meters van oceaanfront x 44 meters het noorden zijx 32.6 van wegmeters front x 48 van de zuidenmeters kant.) Naast uitgebreide natuurlijke vegetatie die beschermt de schermen en het bezit daar is een informele tropische tuin met inbegrip van bloeiende gele hibiscusbougainvillea en de rode van de de orchideeboom van de ixora multicolored oleander van de pruimenFlor DE Mayo woestijn Geboorte (frangipani) nam gele allemande en diverse witte en gele lelies toe. JAARLIJKSE KOSTEN in de dollars van de V.S. Echt successierecht: $440 een Federale oceanfrontbelasting wordt op elke die Villa geheven op zijn kustfront wordt gebaseerd (26.20 m = 86 voet) $1060. Elektrische Rekening $15/month wanneer de bezette Villa; $2/month wanneer leeg. (De elektrische kosten zijn laag omdat de Mexicaanse overheid de meesten van elektrische die miljard) subsidieert Water binnen tijdens droge periodes wordt geruild. $150/yr. Propaan $250/yr. De Dienst $40/yr van het huisvuil. De extra facultatieve het dragen kosten omvatten de wegen onderhouds ($ 200 elk December) veiligheid (driemaandelijkse $395) en de brede verzekering van het dekkingshuis ($1600/yr). Onze dicht door de tuinman en meisje collectief gemiddelde $250/month van de bezitsmanager. Het Inkomen van de huur. Hoewel de Villa Amanecer nooit is gehuurd zou een redelijke huurverwachting van vergelijkbare eigenschappen $3000 tot $3500 per week tijdens het hoogseizoen december-April zijn.
Airconditioning
Strand
Ligstoelen
Roeien
cel telefoon
Cenotes
Dek
Diepzee Visserij
Visserij
Volledige Keuken
Grill en BBQ
Straal Sking
Kajak
De Zaal van de wasserij
Mayan Piramids
CD van de muziek
Oven
Parkeren
Terras
Toegestane huisdieren
ijskast
Restaurants
Vrij duiken
Overzeese Mening
Veiligheid
Het snorkelen
Het zwemmen
Taxis
Toiletten
De Parken van het water
Plaats: Tulum
Staat: Quintana Roo, Mexico
Tipo: Huizen
Status: Verkoop
Identiteitskaart: 680
Het gebied 1100m2 van het land
Het gebied van de bouw: 330m2
Slaapkamers: 3
Badkamerss: 3
Aantal vloeren: 2
Aantal eenheden: 1
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Tulum" Mexico

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Tulum
Regio: Quintana Roo
Subregio/gebied: Mayan Riviera
Land: Mexico
Main Features:
Oppervlakte: 330m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: