2 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Pedasi Chiriqui Panama

Prijs
€ 202.906 | £ 172.267

Slaapkamers: 2
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 250 (m2)Oppervlakte grond: 3,500 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/24/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ocean Villas Group
Rebecca Smith
Ligging: Singapore
Talen: Engels,Spaans,Frans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Andromeda Oceaan Landgoederen Andromeda Oceaan zijn Landgoederen een luxe gated vakantiegemeenschap zich genestelde langs de oevers van het verrukkelijke Azuero Schiereiland in Centraal Panama. Dit voornaamste vastgoed is slechts minuten van de mooie stad van Pedasi en biedt aan investeerders een gelegde terug levensstijl aan die door kustlijn en eindeloze gelegenheden voor buitenavontuur wordt omringd. Slechts vier uren van Panama Stadshuiseigenaars zal vrede en kalmte in deze vriendelijke omgeving vinden. In het midden van het culturele centrum van Panama dat vermaard is voor zijn vrijgevige kermissen, die landschappen en rustieke charme overweldigen, huiseigenaars in Pedasi zullen veilig voorspellen hun vastgoedinvestering enkel zal toenemen in waarde voelen. Andromeda Oceaan Landgoederen landen kenmerken plots van tussen 800m2 en 3,500m2 en een bereik van huisontwerpen die door wereld-klasarchitecten zijn ontwikkeld. Deze omvatten Mallol&Mallol, de voorste architecturale groep van Panama met vijfentwintig jaren ervaart en verrukkelijke projecten in Latijns-amerika en Ronald Zurcher, wiens handtekeningsprojecten Los Sueños door Marriott en de Hilton Papagayo in Costa Rica omvatten evenals Buenaventura in Panama. Huiseigenaars kunnen hun eigen huis ontwerpen of pas een van de huidige ontwerpen aan om hun dromen te beseffen.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Pedasi" Panama

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Pedasi
Regio: Chiriqui
Subregio/gebied:
Land: Panama
Main Features:
Oppervlakte: 250 (m2)
Oppervlakte grond: 3,500 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: