Villa-Huizen te koop Cascais Grande Lisboa Lisboa-Tagus Valley Portugal

Prijs
£ 1.077.750 | USD $ 1.389.000

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 270 (m2) Oppervlakte grond: 1200 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 1300s
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 2/22/2010
Avatar
Eigenaar / manager:
Quadrant Property Services Ltd
Concetta Vitto
Ligging: England
Talen: Engels,Frans,Italiaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Leggend Op biedend periodeeigendom (700 jaren oud) een rijkdom van oorspronkelijke kenmerken gelegen in het charmante dorp van Linho enkel 50 meter van de Amerikaanse School aan. De royaal geproportioneerde schikking omvat een ruime levende kamer, familiekamer, studie, beheers in suiteslaapkamer en garderobe, grote keuken/ontbijtkamer en een heel grote eetkamer met antieke open haard, ideaal voor het vermaken. Er zijn ook dienaarkwartalen die van 3 afzonderlijke kamers worden samengesteld. Verdere schikking is in het 5 kamerpension verzorgd. Garage Bouw gebied - 270sqm Plot gebied - 1200sqm
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Cascais" Portugal

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Cascais
Regio: Lisboa-Tagus Valley
Subregio/gebied: Grande Lisboa
Land: Portugal
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 270 (m2)
Oppervlakte grond: 1200 (m2)
Bouwdatum: 1300s
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi: