2 Slaapkamers Cottage te koop Janas Estoril Lisboa-Tagus Valley Portugal

Prijs
£ 237.720 | USD $ 306.488

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Cottage
Oppervlakte: Floor: 160 (m2) Oppervlakte grond: 200 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 2/22/2010
Avatar
Eigenaar / manager:
Quadrant Property Services Ltd
Concetta Vitto
Ligging: England
Talen: Engels,Frans,Italiaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit charmante Portugese tekenhuisje is onlangs vasthouden vele oorspronkelijke kenmerken hersteld. Het is in Janas nabij Colares gesitueerd en is enkel een rit van 10 minuten naar de zee aan Azenhas doet maart. Benedenverdieping: Grote levenden/eetkamer met kenmerk open haard, straalde hoogtepunt plafonds, deuren die naar een klein binnenhof aan een einde openen en naar de tuin het andere einde. Keuken/ontbijtkamer - heel goed gepaste met stevige houteenheden en hoogtepunt straalde plafond. Ingang Hal met Badkamer en studeert/slaapkamer Breng eerst van de wijs: 2 Slaapkamers en 1 badkamer Land: 200 m2 Huis: 160 m2
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Janas" Portugal

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Janas
Regio: Lisboa-Tagus Valley
Subregio/gebied: Estoril
Land: Portugal
Main Features:
Oppervlakte: 160 (m2)
Oppervlakte grond: 200 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten:
Overig: