2 Slaapkamers Flats te koop Lisboa-Lisbon Grande Lisboa Lisboa-Tagus Valley Portugal

Prijs
£ 123.105 | USD $ 158.717

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 2/22/2010
Avatar
Eigenaar / manager:
Quadrant Property Services Ltd
Concetta Vitto
Ligging: England
Talen: Engels,Frans,Italiaans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Stelde Goed voor en onlangs opgeknapt studio-appartement spoorde in het hart van het historische en culturele deel van de stad van Lissabon op. Gelegen in Baixa nabij de goed bekende Rossio Plein en binnen het lopen van afstand van alle historische buurten om Castelo de S. te omvatten. Jorge, Chiado, Bairro Alto, Avenida da Liberdade, Alfama, Principe Reaal en de Taag Rivier. Baixa is het hoofdwinkeldistrict dat van de waterkant naar de hoofdlaan (Avenida da Liberdade) uitrekt. Het heeft een speciale charme met zijn elegante pleinen, gemaakte verkeersvrij straten, café's, kerken, tiled art deco shopfronts en natuurlijk St het Kasteel van George dat over de stadoffergave prachtige overzichten uittorent. Dit appartement is binnen staakt afstand van alle deze bekende mijlpalen. Uitstekende waarde voor zo'n goed opgespoord eigendom.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Lisboa-Lisbon" Portugal

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lisboa-Lisbon
Regio: Lisboa-Tagus Valley
Subregio/gebied: Grande Lisboa
Land: Portugal
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig: