1 Slaapkamers Flats te koop Singapore Singapore Singapore

Prijs

€ 17.086 | £ 14.506 | USD $ 18.702

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 0
check zwembad

Geactualiseerd: 12/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
East West Developments
Sammy Sankar
Ligging: USA
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Land: Singapore.
Stad: Singapore.
USD28000. Flatgebouwen met koopflats van het Hotel van Singapore geeft de vijfsterren hoge huur.
De eigendom van de ruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die 21% de winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven.
Het hotel heeft 360 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben fantastische meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz.
De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen. Zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis, commercieel centrum en ruime vergaderingsruimte met overzichts audio en visueel materiaal. Het bezit zal bediende, veiligheids en portier de diensten aanbieden. Elke eenheidseigenaar zal op volledige hotelvoorrechten recht hebben, die de dagelijkse huishoudendienst, bediendeparkeren, gymnastiektoegang en de portierdiensten omvatten.
De grootte van de bouw: 350,000sq.ft. De grootte van de partij: 10 acres. De grootte van de studio: 402sq.ft. 1 bed. 1 bad. Groot balkon. 50inch LEIDENE TV. Hoge snelheid WiFi. Koelkast. Microgolf. enz.
Uit de 360 Studio's brengen wij 50 Studio's voor onze ontwikkelaar van de Partner op de markt. Gelukkige 50 krijgen:
1. 50% investeerderskorting. Aankoop met $28.000 slechts.
2. Gemakkelijke Uitgang. De ontwikkelaar wordt aangegaan aan Terugkoop bij US$56,000 bij de voltooiing. U krijgt uw investeringsrug dubbel.
3. Het Inkomen van de huur: Als u geen Terugkoop neemt. Uw groot inkomen van de Huur is 21%. Maandelijks betaald.
4. Onvervreemdbaar bezit met titelverzekering. De geregistreerde Akte van de Titel voor Elke Eenheid.
5. Geen Belastingen van het Bezit: Geen andere kosten. De belastingen van het bezit, de verzekering van de Titel, Registratie. Alle lasten die door Ontwikkelaar worden betaald.
6. Alle transacties zijn in US$. Terugbetalingen, Huren en Terugkoop die aan u in US$ worden betaald.
7. Meer dan 2500% ontworpen terugkeer meer dan 5 jaar.
8. Volledig geleverd en gehandhaafd volgens de hoogste vijfsterrennormen, aan geen kosten aan de koper.
9. De voordelen voor de eigenaar en zijn familie omvatten vrij verblijf wereldwijd in onze ketting van vijfsterrenhotels.
Zwembad
Gymnastiek
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Singapore" Singapore

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Singapore
Regio: Singapore
Subregio/gebied:
Land: Singapore
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 0
Airconditioning:
Centrale verwarming: