1 Slaapkamers Flats te koop Istanbul Istanbul Province Marmara Turkije

Prijs
£ 39.058 | USD $ 50.337

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1, 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 73 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: Ready to move
check zwembad
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 10/16/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
IST-322
IST-322-1
73 m2
1
50.200 Euro% 348.500 Euro
IST-322-2
105 m2
2
60.600 Euro% 557.700 Euro
Hoogste 3 Redenen te kopen
? kant en klaar
? het vakmanschap van de kwaliteit en beste materialen
? zeer dicht aan Weg e-5 en Metrobus
De Flats van Esenyurt in het Complex met Rijke Eigenschappen van Istanboel
De kant en klare flats zijn gesitueerd in Esenyurt, Istanboel. Esenyurt is beroemd voor de projecten van luxeonroerende goederen, rijke eigenschappen en dicht bij alle sociale en dagelijkse belevingswaarde. Dit gebied wordt ineengestrengeld met scholen, markt, restaurants, winkelcomplex en belangrijke vervoersfaciliteiten. Als u een flat in Istanboel koopt, is dit gebied een ideale keus voor u.
De flats zijn 8 km aan het Meer Buyukcekmece, 20 km aan de Luchthaven Ataturk, 1.6 km aan het meest dichtbijgelegen ziekenhuis, MT 600 aan de e-5 Weg en 4.5 km aan het Centrum van de Tentoonstelling TUYAP en van het Congres. Er is vele sociale en dagelijkse belevingswaarde zoals het ziekenhuis, de markt, het restaurant, de verbindingsweg en de scholen.
Het woonproject bestaat uit twee fasen. De eerste fase heeft 2.822 van het landm2 gebied en 1.200 m2 sociaal gebieds. De eerste fase heeft een totaal van 144 flats en 7 commerciële eenheden. De tweede fase heeft 25.000 van het bouwm2 gebied, 1.000 m2 sociaal gebieds en 1.500 van het speciale regelingsm2 gebied. De tweede fase heeft een totaal van 240 flats en 7 commercieel eenhedengebied. De eerste fase heeft vele rijke faciliteiten zoals de binnen en openluchtautoparkeerterreinen, 24/7 systeem en de veiligheids, ontvangst en portierdiensten van de veiligheidscamera, kinderen? s speelplaats, zwembad, geschiktheidscentrum, sauna, stoomruimte, koffie, restaurant, die ruimte, basketbalhof, pompoenruimte en activiteitenruimte lezen.
Het ziekenhuis in het gebied: Het privé Ziekenhuis Reyap, het Internationale Ziekenhuis Medicana, Privé Chirurgisch Medisch Centrum Medihaus, het Privé Ziekenhuis Medilife, het Ziekenhuis van Beylukduzu Kolan, het Privé Ziekenhuis Esencan, het Ziekenhuis Eslife, Europees Medisch Centrum, Privé Chirurgisch Medisch Centrum Elitium, Medisch Centrum Mediplus en Privé Medisch Centrum Esensehir.
Scholen in het gebied: De Scholen van Mektebim, de Universiteit van Beylikduzu Okyanus, Privé School Kavram, Scholen Doga, Definitieve Scholen, de Privé Scholen van Beylikduzu Ugur en de Privé Fysieke Middelbare school van Wetenschappen Beylukduzu.
Winkelcomplexxen in het gebied: Het Winkelcomplex van Bauhaus, Beylicium Winkelcomplex, het Winkelcomplex van de Stad Marka, het Winkelcomplex van het Park van Marmara, Winkelcomplex Perlavista, Winkelcomplex Torium, het Winkelcomplex van het Centrum van de Afzet van Istanboel, het Witte Winkelcomplex van de Hoek, Winkelcomplex Eskule, het Winkelcomplex van het Paradijs en het Winkelcomplex van de Stad Beyaz.
Er zijn 2 types van beschikbare flats in de tweede fase
de 1 slaapkamerflats zijn 86-107 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, een badkamers en een balkon. (Enkele 1 slaapkamerflats hebben een garderobe.)
2 slaapkamerflats zijn 105 m2 met een woonkamer, een afzonderlijke keuken of een open-plankeuken, een badkamers en een balkon. (Enkele 2 slaapkamerflats hebben een Engels-reeksbadkamers.)
De flats van de kwaliteit worden ontworpen als beste materialen voor uw comfortabele levensstandaarden. De flats zijn uitgerust met centrale verwarmingsysteem, slimme automatisering, staaldeur, vezel optische Internet fundering, centraal heet water, het centrale systeem van kabeltelevisie en aardgas.
Tevreden om ons voor beschikbaarheid en betalingstermijnen te contacteren.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Istanbul" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Istanbul
Regio: Marmara
Subregio/gebied: Istanbul Province
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 73 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: Ready to move
Airconditioning:
Centrale verwarming: done