3 Slaapkamers Flats te koop Alanya Antalya Mediterranean Turkije

Prijs

€ 177.000 | £ 150.273 | USD $ 193.744

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2, 3
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 195 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2017
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 8/7/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Aln-219
Aln-219-2
125 m2
2
156.000 euro
Aln-219-3
195 m2
3
177.000 euro
De Flats van Alanya van de luxe voor Verkoop in een Grote Plaats
De flats van Alanya van de luxe voor verkoop worden gevestigd in Mahmutlar en hebben een vreedzame plaats dichtbij vermaakcentra en sociale belevingswaarde.
De flats van Alanya in een vreedzame plaats zijn dicht aan vele sociale belevingswaarde zoals koffie, restaurants, markten, bushaltes, apotheken, winkels, ATMs en Alanya stadscentrum. De flats van Alanya voor verkoop zijn 475 m aan het strand, 300 m aan de meest dichtbijgelegen supermarkt, 5 km aan de sportenfaciliteiten, 900 m aan de winkels, 1 km aan de markt van de Zaterdag, 4.5 km aan het meest dichtbijgelegen winkelcomplex, 1.3 km aan het meest dichtbijgelegen postkantoor, 4-4.5 km aan de meest dichtbijgelegen sporen en paintball de gebieden van de gaan-Kar, 30 km aan Luchthaven Gazipasa en 123 km aan Internationale Luchthaven Antalya.
Het flatgebouw van de luxe in Alanya bestaat uit 1 blok en 56 flats in totaal. Dit complex heeft ook vele communale faciliteiten die zoals openlucht zwembad, jonge geitjes? pool, waterdia's, jonge geitjes? speelplaats, camelia's, autoparkeerterrein, centraal satellietsysteem, WiFi, generator, liften, videointercom, wachtwoord-beschermde complexe ingang, geschiktheidscentrum, Turks bad, sauna, huisbewaarder, plaatsbeheer en veiligheidscamera's en veiligheid 24/7 werken.
Er zijn 2 types van flats voor verkoop in dit complex
de flat van de 2 slaapkamerpenthouse is 125 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, een badkamers, een Engels-reeksbadkamers, een WC, 2 balkons, een terras, zalen, en trappen.
3 flats van de slaapkamerpenthouse zijn 195 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, 2 badkamerss, een Engels-reeksbadkamers, 2 balkons, een terras, zalen, en trappen.
Alle luxeflats in Mahmutlar hebben vele eigenschappen zoals ceramische vloeren in zalen, balkons, garderobe in zalen, keuken en de badkamerskasten, de keukentoestellen en countertops, gelamineerde bevloering in slaapkamers, de vensters van dubbel-glaspvc, papier-mache-behangen, zonneblinden, airconditioning in elke ruimte en elektrische waterverwarmer.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alanya" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alanya
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 195 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2017
Airconditioning: done
Centrale verwarming: