1 Slaapkamers Flats te koop Alanya Antalya Mediterranean Turkije

Prijs
£ 56.883 | USD $ 73.338

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 65 m2
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 04/2017
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 4/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Aln-202
Aln-202-1
65 m2
1
67.000 euro
Nieuwe Flats voor Verkoop in Alanya, Turkije
De nieuwe flats voor verkoop worden gevestigd in vakantietoevlucht van Alanya. De flats in Mahmutlar hebben een grote plaats.
De flats voor verkoop in Alanya, Turkije zijn dicht aan vele sociale belevingswaarde zoals strand, koffie, restaurants, winkels, markten, bushaltes, openbare bazaar, parken, communautaire kliniek, de ziekenhuizen, apotheken, moskee, bakkerij en banken. de 1 slaapkamerflats in Alanya zijn 100 m aan de meest dichtbijgelegen markt, 200 m aan meest dichtbijgelegen ATM, 250 m aan het strand, 700 m aan het centrum, 100 m aan de meest dichtbijgelegen winkel, 19 km aan de luchthaven en 135 km aan de Internationale Luchthaven Antalya.
Het project met een grote mening heeft vele eigenschappen zoals een goed ontworpen tuin, leidde lichten bij de tuin, een zwembad, een openlucht zwembad met waterslide, een kinderen? s pool, een kinderen? s speelplaats, een KUUROORD, een sauna, een Turks bad, een massageruimte, een geschiktheidscentrum, binnen en openluchtJacuzzis, een pingpong, een biljart, een barbecuegebied, een ontvangst, een autoparkeerterrein, een binnenfietsparkeren, een lift, een generator, een huisbewaarder, 24/7 systeem van de veiligheidscamera en veiligheid.
Alle flats in het project zijn slaapkamers 1
de 1 slaapkamerflats zijn 65 m2 met een woonkamer, een open plankeuken, een badkamers en een balkon.
De flats in Alanya, Turkije voor verkoop hebben airconditioning in alle ruimten, Vensters van pvc, deurtelefoon, witte goede, ceramiektegelbevloering, vleklichten, brandalarm, veiligheidsdeur, het satellietsysteem van TV en draadloze Internet verbinding.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alanya" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alanya
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 65 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 04/2017
Airconditioning: done
Centrale verwarming: