2 Slaapkamers Flats te koop Alanya Antalya Mediterranean Turkije

Prijs
£ 78.460 | USD $ 101.119

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2, 3
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 120 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2014
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 1/15/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Aln-200
Aln-200-2
120 m2
2
91.000 euro
Aln-200-3
166 m2
3
143.000 euro
Aln-200-4
240 m2
4
215.000 euro
Zeer belangrijke Klaar Flats in Alanya met Unieke Concepten
De zeer belangrijke klaar flats worden gevestigd in Mahmutlar, Alanya. Mahmutlar is één van de populairste woonwijken voor alle toeristen en Turkse mensen.
De flats in Alanya zijn dicht aan vele sociale belevingswaarde zoals koffie, restaurants, markten, openbare bazaar, parken, moskee, apotheken, communautaire kliniek, de ziekenhuizen, postkantoor, ATM ? s, coiffeurs en bushaltes. De flats van Alanya voor verkoop zijn 490 m aan het strand, 300 m aan het stadscentrum, 100 m aan de meest dichtbijgelegen winkel, 31 km aan de luchthaven en 135 km aan de Internationale luchthaven Antalya.
Complexe de luxe heeft alle faciliteiten u voor een perfecte vakantie en voor een luxueuze levensstijl wenst. Het project met unieke concepten biedt flats in verschillende grootte aan. Er zijn vele eigenschappen zoals een goed ontworpen tuin met Geleide lichten, een huisbewaarder, een lift, een zwembad, een kinderen? s pool, een geschiktheidscentrum, een sauna, een zonterras, een spelruimte, een pingpong en een biljart, een ontvangst, een binnenfietsparkeren, een autoparkeerterrein, een generatir, een hoofdingang met code, 24/7 systeem van de veiligheidscamera en veiligheid in deze complexe luxe.
Er zijn 3 types van beschikbare zeer belangrijke klaar flats voor verkoop
2 slaapkamerflats zijn 120 m2 met een woonkamer, een open plankeuken, 2 badkamerss, 2 balkons en een Frans balkon.
3 slaapkamerflats zijn 166 m2 met een woonkamer, een open plankeuken, 2 badkamerss, 3 balkons en een Frans balkon.
4 slaapkamermaisonnettes zijn 240 m2 een woonkamer, een open plankeuken, 3 badkamerss, 2 balkons en een Frans balkon.
Deze zeer belangrijke klaar flats Alanya voor verkoop hebben een overzeese mening. De terrassen van het dak hebben de bergmeningen van het Middellandse-Zeegebied en van de Stier.
Ook, hebben allapartments met unieke concepten airconditioning in alle ruimten, Vensters van pvc, LEIDENE lichten, noodsituatiealarm, ceramiektegelbevloering, veiligheidsdeur, deurtelefoon, het satellietsysteem van TV en draadloze Internet verbinding.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alanya" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alanya
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 120 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2014
Airconditioning: done
Centrale verwarming: