2 Slaapkamers Flats te koop Alanya Antalya Mediterranean Turkije

Prijs
£ 169.800 | USD $ 218.920

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 89 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 06/2016
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 4/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Aln-168
Aln-168-2
89 m2
2
200.000 euro
Aln-168-3
188 m2
3
350.000 euro
Exclusieve Flats voor Verkoop in Alanya
De Flats van de aard worden gevestigd in een centrale positie in Alanya. De flats van Alanya voor verkoop zijn dicht aan de vele sociale belevingswaarde zoals markten, supermarkten, koffie, restaurants, bars, scholen, het ziekenhuis, apotheken, banken, parken, openbaar bazaar en openbaar vervoer. De exclusieve vlakten in Alanya zijn 4 km aan het strand, 2 km aan het winkelcomplex, 3 km de stad in aan Alanya, 36 km aan Luchthaven Gazipasa en 136 km aan de Internationale Luchthaven Antalya. De flats van de luxe hebben een verbazende mening van het Middellandse-Zeegebied en van het Kasteel Alanya.
De flats in Alanya voor verkoop zijn bestaan uit 4 flats. Er zijn flats en villa's in dit project. Het project wordt voortgebouwd op 5590 m2 totaal gebieds. De vlakten van Alanya voor verkoop hebben een modern binnenlands en buitenontwerp.
De Flats van de aard hebben vele faciliteiten zoals een goed ontworpen tuin, een binnen zwembad, een sauna, een Turks bad, een stoomruimte, een geschiktheidscentrum, een huisbewaarder, een lift, een autoparkeerterrein, een speelplaats van kinderen en 24/7 systeem van de veiligheidscamera.
Er zijn 2 types van beschikbare vlakten in de Flats van de Aard
2 slaapkamersflats zijn 89-157 m2 met een woonkamer, een open plankeuken, een badkamers, een Engels-reeksbadkamers en een terras.
de 3 slaapkamersflat is 188 m2 met een woonkamer, een open plankeuken, een badkamers, een Engels-reeksbadkamers en een terras.
Alle flats hebben slim huissysteem, airconditioning in alle ruimten, elektrische waterverwarmer, videointercom, witte goederen, keukentoestellen, vloerverwarmingssysteem, schijnwerpers, veiligheidsdeur, garderobe, automatische zonneblinden, het satellietsysteem van TV en draadloze Internet verbinding.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alanya" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alanya
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 89 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 06/2016
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done