2 Slaapkamers Flats te koop Alanya Antalya Mediterranean Turkije

Prijs
£ 99.333 | USD $ 128.068

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 118 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2015
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Aln-147
Aln-147-1
63 m2
1
64.000 euro
Aln-147-2
118 m2
2
117.000 euro
Hoogste 3 Redenen te kopen
? centraal gelegen
? het lopen afstand aan het strand
? rijke sociale faciliteiten
De Flats van de luxe voor Verkoop in Alanya
De Flats van de Nova van het kristal zijn gelegen aan een populair en wenselijk gebied in Oba, Alanya. Oba is één van de kleine stad van Alanya. De flats van de luxe complex dicht bij vele sociale belevingswaarde zoals strand, Metro grote winkelcomplexxen, groot winkelcomplexxen Kipa, restaurants, koffie, bar en openbaar vervoer. Het strand is enkel hier een korte het lopen afstand vanaf. Het de stadscentrum van Alanya is enkel 3.5 km, is de Luchthaven van Alanya Gazipasa 36 km vanaf deze flats. De flats van de luxe voor verkoop in Alanya wordt omringd door olijf en oranje gebieden.
De flats van de luxe bestaan uit 4 blokken en een totaal van 112 flats. De Flats van de Nova van het kristal hebben vele belevingswaarde zoals een zwembad, een huisbewaarder, een sauna, een cafetaria, een geschiktheidscentrum, een minimarkt, een Turks bad, een speelplaats voor kinderen, een massageruimten, een stoomruimte, een autoparkeerterrein, een BBQ gebied, glijdt een Aqua, een lift en 24/7 veiligheid.
Er zijn hier 3 types van beschikbare flats in
de 1 slaapkamerflats zijn 63-71 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, een badkamers en een balkon. (Één van hen wordt verkocht zoals volledig geleverd.)
2 slaapkamerflats zijn 118-120 m2 met een woonkamer, een open plankeuken, een badkamers en een balkon.
de 2 slaapkamermaisonnette is 131 m2 met een woonkamer, een open plankeuken, een badkamers, een terras en een balkon.
Deze flats hebben airconditioning in al ruimten, elektrische waterverwarmer, badkamersmeubilair, deurtelefoon, wifi en satellietsysteem van TV.
U kunt deze flats met alle witte goederen (koelkast, wasmachine, afwasmachine, oven, kooktoestel, trekker) en keukentoestellen kopen door 2000 Euro extra vrij te betalen.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alanya" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alanya
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 118 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2015
Airconditioning: done
Centrale verwarming: