« Terug

Turkije 1 Slaapkamers Vastgoed te koop Alanya Antalya Mediterranean Turkije

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Aln-314
Aln-314-1
69 m2
1
70.000 euro
Aln-314-2
108 m2
2
105.000 euro
Aln-314-3
170 m2
3
270.000 euro
Hoogste 3 Redenen te kopen
? ontzagwekkende Mediterrane mening
? woon complex van de luxe bij de eerste kustlijn in Alanya
? centrale plaats
De ontzagwekkende Mediterrane Eigenschappen van de Mening bij de Eerste Kustlijn in Centrum Kargicak
De mediterrane meningseigenschappen worden gevestigd in Alanya, centrum Kargicak door de kust. Alanya is het belangrijkste toerismecentrum in Turkije. Dit district is beroemd voor stranden, diverse activiteiten, het sociale leven en natuurlijke schoonheden. Vandaag, heeft Alanya hoog investeringspotentieel dankzij in de onroerende goederensector zijn hoge voorkeur door vele mensen. Als u beslist te investeren, controleer eigenschappen Alanya verkoop.
De zeer belangrijk-klaar eigenschappen bieden dankzij hoge investeringskans zijn centrale en kustplaats. Alle sociale en lokale belevingswaarde zoals school, winkel, het ziekenhuis, koffie, restaurant en apotheek is een korte afstand aan de flats. Is de Internationale Luchthaven van Antalya 140 km, is de Luchthaven gazipasa-Alanya 20 km, is het centrum Alanya 12 km en het Strand van Cleopatra is 13 km vanaf deze flats.
6 verdiepings woon complex wordt voortgebouwd op 2.170 van het landm2 gebied. Het complex bestaat uit 2 blokken en totaal 32 flats. Het complex heeft algemene en sociale faciliteiten zoals de het lopen sporen, grote parken en tuin, sportgebied in het het bos, openlucht zwembad, de vitaminebar, de sauna, de Turkse bad, Jacuzzi, massage en stoomruimten, de ontspannende gebieden, fitness centrum, de koffie, de restaurants, het pingpong, het biljart, de kinderen? s speelplaatsen, de generator, vrij Internet op communale gebieden, de technische diensten, de lift, de openluchtautoparkeerterreinen, 24/7 veiligheidspersoneelsleden en videosysteem met gesloten circuit.
Er zijn 4 types van beschikbare flats in het complex
de 1 slaapkamerflats zijn 69-85 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, een badkamers en een balkon.
2 slaapkamerflats zijn 108 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, een badkamers, een Engels-reeksbadkamers en 2 balkons.
2 slaapkamerduplexen zijn 170-180 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, 2 badkamerss, een Engels-reeksbadkamers, een balkon en een terras.
3 slaapkamerduplexen zijn 226 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, 2 badkamerss, een Engels-reeksbadkamers, een kleedkamer, 2 balkons en een terras.
De flats van de kust bieden luxe en kwaliteits het leven aan. Elke flat heeft een goed ontwikkelde infrastructuur. Deze flats hebben een speciaal ontworpen keuken, een centraal satellietsysteem van TV, een heet water, een airconditioning in elke ruimte, een staaldeur, wijd en glijdende balkondeuren die het overzees, gelakte interne deuren, aluminiumvenster, automatische geleide zonneblinden overzien, en het onder de aandacht brengen, videointercom, Internet, hitteisolatie en douchecabine.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alanya" Turkey

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alanya
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Ligging:
Oppervlakte: 69 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 04/2018

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
zwembad check
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English