3 Slaapkamers Flats te koop Antalya Antalya Mediterranean Turkije

Prijs
£ 73.863 | USD $ 95.230

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 110 m2
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 07/2019
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Ayt-861
Ayt-861-3
110 m2
3
103.400 Euro% 993.800 Euro
Hoogste 3 Redenen te kopen
? gemakkelijke toegang tot het stadscentrum
? de woonfaciliteiten van de luxe zoals een winkel en kapper
? de kans van de investering
Nieuwe Gebouwde Flats met de Slimme Technologie van het Huis in Kepez, Buurt Goksu
De nieuwe gebouwde flats worden gevestigd in Kepez, Buurt Goksu die stedelijke transformatieprojecten ontvangen. Kepez biedt de beste investeringskansen die dag tegen dag verhoogt. Er zijn vele sociale en vermaakgebieden, kwaliteitsparticuliere scholen en winkelcomplexxen zoals Duden Waterval, Wandelgalerij van Dierentuin Antalya en Antalya. Het snel ontwikkelende gebied heeft gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en ander gebied van de stad.
Zijn Smartly ontworpen flats dicht aan vele sociale en lokale belevingswaarde die u in uw dagelijks leven nodig hebt. De flats van Antalya zijn 8 km aan Stranden Lara en Konyaalti, 10 km aan Kaleici (Oldtown), 1 km aan de hoofdweg, 5 km aan het Centrum van de Afzet Deepo en Wandelgalerij van Antalya, 11 km aan de Internationale Luchthaven Antalya.
Het wooncomplex bestaat uit 4 blokken en 44 flats op 6232 van het landm2 gebied. De complexe aanbiedingen het beste leven dan andere projecten in de stad. Er zijn een kapper, een winkel, een kinderen? s speelplaats, een binnenautoparkeerterrein voor elke flat, een openluchtautoparkeerterrein, een Turks bad, een sauna, een geschiktheidscentrum, binnen en openluchtzwembaden, bergruimten, schuilplaats, huisbewaarder en de 24/7 veiligheidsdiensten.
Er is hier één type van beschikbare flats in
3 slaapkamerflats in Turkije Antalya zijn 110 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, een badkamers, een Engels-reeksbadkamers, een kleedkamer, een balkon en een Frans balkon.
Alle flats worden ontworpen gebruikend luxe en kwaliteitsbouwmaterialen. De flats die met de slimme huistechnologie hebben worden uitgerust garderobe, keukentoestellen, videointercom, luxekeuken en badkamerskabinetten, het satellietsysteem van TV, airconditioning, Internet, zonneblinden en douchecabine. U kunt alle elektronische toestellen met één-klik ver controleren.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Antalya" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Antalya
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 110 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 07/2019
Airconditioning: done
Centrale verwarming: