1 Slaapkamers Flats te koop Alanya Antalya Mediterranean Turkije

Prijs
£ 67.071 | USD $ 86.473

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1, 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 60 m2
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 09/2020
check zwembad

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Aln-266
Aln-266-1
60 m2
1
69.000 euro
Aln-266-2
100 m2
2
115.000 euro
Aln-266-3
170 m2
3
200.000 euro
Hoogste 3 Redenen te kopen
? een paar notulen die afstand lopen aan het overzees
? prachtige overzeese mening
? dicht bij de winkels, restaurants, koffie en bazaar
Nieuwe Gebouwde Flats met het Flexibele Plan van de Betaling in Alanya
De unieke architectuurflats worden gevestigd in Alanya, Kargicak. De gastheren van Kargicak aan het prachtige landschap van de Middellandse Zee en de Bergen van de Stier. Dit gebied is de meest bezochte vakantiebestemming dankzij de antieke stad, de schoonheid van aard, verbazende overzeese en bergmeningen en blauwe vlagstranden. U kunt sociale en dagelijkse belevingswaarde zoals de winkels, de markten, de restaurants, de apotheken, de leiding en de toegangsweg, de ziekenhuizen en de bazaren vinden.
De flats van Alanya voor verkoop zijn MT 50 aan het strand en de bazaar, 3 km aan Antieke Stad Naula, 7 km aan Antieke Stad Syedra, 10 km aan Strand Alanya, 18 km aan het centrum van het Kasteel Alanya en van de stad, 23 km om Dam, 26 km aan Luchthaven Gazipasa en 141 km aan Internationale Luchthaven te verduisteren Antalya.
Woon complex voortgebouwd op 4.700 van het landm2 gebied. Het complex bestaat uit 4 blokken en omvat 1+1, 2+1 en 2+1, penthouse 3+1. De complexe kwaliteit heeft rijke eigenschappen zoals zwembad, kinderen? s pool, biljart en pingpong, Turks Bad, massageruimte, sauna, geschiktheidscentrum, verwarmd binnen zwembad, stoomruimte, liften, machtsgenerator, BBQ gebieden met pergola's, huisbewaarders, algemene bergruimte, 24/7 veiligheid en goed ontworpen tuin.
Er zijn 4 types van beschikbare flats in dit complex
de 1 slaapkamerflats zijn 60 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, badkamers en een balkon.
2 slaapkamerflats zijn 100-110 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, badkamers, een Engels-reeksbadkamers, en balkon.
2 flats van de slaapkamerpenthouse zijn 120 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, een badkamers, een Engels-reeksbadkamers, een balkon, en een dakterras.
3 flats van de slaapkamerpenthouse zijn 170-200 m2 met een woonkamer, een open-plankeuken, een badkamers, een Engels-reeksbadkamers, een balkon en een dakterras.
De nieuwe gebouwde flats zijn uitgerust met de dubbele verglaasde vensters van het aluminiumkader, het onder de aandacht brengen, staaldeur, hitte, en water bestand muren, MDF gepaste keuken, MDF binnendeuren schilderen, airconditioner, videointercom, witte goederen, ceramische bevloering, het satellietsysteem van TV en WiFi Internet verbinding die.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Alanya" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Alanya
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 60 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 09/2020
Airconditioning:
Centrale verwarming: