4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Kas Antalya Mediterranean Turkije

Prijs
£ 561.529 | USD $ 723.968

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 300 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2016
check zwembad

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Antalya Homes Real Estate
Bayram Tekce
Ligging: Turkey
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Kln-040
Kln-040-4
300 m2
4
663.600 euro
Luxe 4 de Villa van de Slaapkamer met de Pool van de Oneindigheid in Kalkan
De overzeese meningsvilla wordt gevestigd in een briljante positie van district Kalkan. Het gebied is opgeheven en heeft het bevelen aan het dorp Kalkan en de baai overzien Kalkan. Kalkan is een natuurlijk gehouden en bewaard gebied met vele grote luxevilla's en flats. Het heeft de nadruk van mensen dankzij rondom de wereld zijn mooie aardrijkskunde en moderne wooncomplexen. Dat ? s waarom; investeren in Kalkan is zeer voordelig.
De villa van Kalkan is vrij dicht bij vele sociale en lokale belevingswaarde zoals openbare bazaren, winkels, kustactiviteiten en faciliteiten, restaurants, koffie, bars, hotels, klinieken, apotheken, parken, en speelplaatsen voor kinderen. De villa is gesitueerd 250 m vanaf het meest dichtbijgelegen het winkelen gebied en 1 km vanaf Oude Stad Kalkan.
Deze prachtige villa wordt gebouwd op 600 m2 landgebied. Het heeft belangrijke faciliteiten met inbegrip van een autoparkeerterrein, 2 zwembaden met inbegrip van een oneindigheidspool, het zonnebaden gebieden, een gymnastiek, Jacuzzi, en een mooie privé tuin.
de 4 slaapkamervilla is 300 m2 met een woonkamer, een open keuken, 4 Engels-reeksbadkamerss, een WC, een gymnastiek & een spelenruimte, een wasserijruimte, 2 balkons en 2 poolterrassen.
De ruime villa bereikt momenteel een huurinkomen van 40.000 GBP tijdens het seizoen. De binnenkant van deze villa in Kalkan is wonderfully verfraaid met vele belangrijke eigenschappen zoals airconditioners in al ruimten, het marmeren bevloering en decking, keukentoestellen met witte goederen, zonneblinden, en satellietsysteem van TV.
Nota: Tijdens de verkoop, wordt de makelaar in onroerend goedcommissie geladen door de koper.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Kas" Turkije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kas
Regio: Mediterranean
Subregio/gebied: Antalya
Land: Turkije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 300 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2016
Airconditioning:
Centrale verwarming: