70 Slaapkamers Hotel te koop Miami FL Southern Florida Florida USA

Prijs
€ 4.049.676 | £ 3.491.631

Slaapkamers: 70
Badkamers:
Type eigendom: Hotel
Oppervlakte: Floor: 23497 (sq ft)
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 1957
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 7/6/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
PrestigioPropertysMiami
Xavier Montel
Ligging: France
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
MIAMI STRANDwaterkant Hotel/Motel Biscyane Boulevard die VERKRIJGBAAR FINANCIERT: Aannemelijke $2.59M Leen, 7,25% Rente, verlieten 15 jaren op een 20 Jaar AMO. Verkoper kan financieren met een omslagleningsinstrument beschouwen. MOTEL $ boetiekhotel 62 kamers 12 nieuwe in 2011 4cops alcoholvergunning (pakket en tabak) waterkant rode licht met 90 zetels (huurde $4250/month) grote poel met tokki bar en zonterras potentiële bar met 5M gebied van de alcoholvergunningsgebouw est 23,497sf perceel 33.493 sft, Leen Est 150ft voorgevel 1957 MIMO historische districtstoegang tot I-95,Dowtown aannemelijk Stranden $2.75M,20 yaer AMO $ Nr. Kamers: 62 Gebouw Size:23,500 SF Price/Room:$72,580.65 Eigendom Type: Hotel & Motel Eigendom Sub-type: Economie/ Beperkte Dienst Eigendom Gebruik Type: Investeringscommissie Split:2.5% Hoofddeksel dat Rate:9.76% het gemiddelde van Dagelijkse Rate:$52 RevPAR:$50 Nr. Verhalen Neem: 2 Jaar Gebouwde: 1957 Corridor: Buitenperceel Size:33,493 SF APN / Pak IDENTIFICATIE: 400230 26 Koningen, 32 Dubbels, 4 Suites, Een Groot Suite (momenteel kantoor, perfectioneer voor Verantwoordelijke Midden REUSACHTIGE Poel met mooi buitenterras - Kom en WEEK OP DE ZON! 37 Parkerende Ruimtes ter plaatse, Hotelbediende die verkrijgbaar is voor restaurant Hotel bedient met heel hoog verblijf tijdens seizoen (december-april) Gast Profiel omvat Buitenlandse Toeristische, Economie Reizigers en Aannemers voor plaatselijke projecten Aanwezig-hoiuse Was, Bewaker, 24 Uur durende Receptie Beschrijving Boetiek Hotel met 62 Kamers, Poel, Restaurant, Lounge, 4COPS Alcohol Vergunning met 90 zetels (5 's morgens), spoorde op US1 in de Hogere Eastsiede van Miami op - modieuze restaurants, populaire eethuizen, koel winkel... herroeping Zuid- Strand in het af Vroeg indagen. GEWELDIGE LOCATIE... minuten naar Binnenstad Miami, Ontwerp District, Miami Strand, Kunsten District en in de binnenstad Miami. Alle kamers renoveerden met de laatste vijf jaren, 58 kamers momenteel in dienst en weerspiegelde in 2012 inkomsten. FF&E investering zal hoger ADRs evenals bijkomende brengen op de markt en brandmerken opleveren. Momenteel is het restaurant leeg met nieuwe bedieningsman in negotiatiions. Breakfact, Lunch en Diner dienst zal evenals totale renovatie van het restaurant, waterkantzitplaatsengebied en Lounge voorgesteld worden. Verwachte huurcontractinkomsten zullen ongeveer $6000 N per maand met toename zijn. Dit eigendom biedt enorme investeringspotentieel voor zowel waarde en inkomen aan. Beman nieuwe kleinhandelsprojecten en investents in deze klassieke hotels op de Biscayne Boulevard... van Miami komen en zie de groei NU! GA ALSTUBLIEFT NAAR EIGENDOM ZONDER EEN BENOEMING niet. Vertrouwelijkheid Overeenkomsten bevestigde voor financieel.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Miami FL" USA

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 33138
Plaats: Miami FL
Regio: Florida
Subregio/gebied: Southern Florida
Land: USA
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 23497 (sq ft)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 1957
Airconditioning: done
Centrale verwarming: