Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Vlora Albania EN Inmueble a la venta Vlora Vlora ES Immobiliers à Vendre Vlora Vlora FR Immobiliari in Venditap Vlora Vlora IT Immobilien zum Verkauf Vlora Vlora DE дома Продажа недвижимости Vlora Vlora RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


7 Slaapkamers Appartement te koop Vlora Southern Albania Vlora Albanië

Prijs

£333.644 GBP | $453.104 USD

Slaapkamers: 7
Badkamers: 5
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 360 (m2) Oppervlakte grond: 1500 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 2012
pool Zwembad
ac Airconditioning
heat Centrale verwarming

Geactualiseerd: 2/16/2017
Avatar
Eigenaar / Manager:
AlbRealProprtety
Henri Novruzaj
Locatie: Albania
Talen: Engels,Italiaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Exclusief bezit voor verkoop door AlbRealProperty. Deze villa wordt gevestigd in een stille en mooie vlek van de baai van Vlora, in Kanina. Ver vanaf het lawaai van de stad en de aanbiedingen een totale privacy aan de potentiële eigenaars. Het is slechts vijf kilometers van het centrum van de stad maar u zult de sensatie van het leven in uw eigen wereld in deze villa in Albanië hebben. Dit is zeer hoog - de de kwaliteitsbouw en aandacht zijn getoond voor elk detail. Met de verbazende mening van het overzees en de baai van Vlore in de voorzijde en de berg van Shashica in de rug en omringd door green van de olijfbomen en de Mediterrane vegetatie, belooft dit bezit gelukkige ontspannende dagen aan zijn potentiële kopers. U kunt van de zonsondergang van de vele balkons genieten of door het zwembad ontspannen en van de 300 dagen genieten per jaar zonnige dagen in Vlora. U kunt uw gasten in de vele ruimten van de villa in Albanië welkom heten en nog comfortabele voelen hebt privacy. Alles is inbegrepen in de prijs van de villa voor verkoop als Albanië, meubilair, hulpmiddelen, hond? s huis, geschiktheidsmateriaal, openluchtzetels en voorzitter. Alles van de beste kwaliteit en gekozen met de fijnste smaak. Iedereen rond de villa is geplant door eigenaars oranje bomen, olijfbomen, palmen en andere Mediterrane kenmerkende installaties. U kunt uw groenten zoals daadwerkelijke eigenaars cultiveren die ontspannende middagen overgaan die uw tuin behandelen. Er zijn ook twee mensen die door de eigenaars worden tewerkgesteld die het schoonmaken van de villa en andere onderhoudswerken behandelen. Voel vrij om onze agenten op elk ogenblik te contacteren om dit uitstekende bezit te bezoeken en zeker te zijn om uw ideale villa in Albanië te bezoeken.

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Tirana Airport, 150 km
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Vlora"Albanië

Voorzieningen:
Adres: Kanine
Postcode: 9401
Plaats: Vlora
Regio: Vlora
Provincie: Southern Albania
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 360 (m2)
Oppervlakte grond: 1500 (m2)
Bouwdatum: 2012
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Exterior:
Garage: check
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: check
Overig: