fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lalzi-Bay Lalzit Bay Albanië

Prijs

£202.944 GBP | $278.376 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/18/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Albania Real Estate
Ilir Dardha
Locatie: Albania
Talen: Engels,Spaans,Albanian,Italiaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De Toevlucht van het paradijs een woonbuurt is gesitueerd in de kust, in het Adriatische Overzees, dichtbij Gjiri i Lalezit. De geografische positie is onder het beste in het volledige Adriatische Overzees, met een afstand van 40 min van Tirana en 30 minuten van Luchthaven Rinas.
240.000 ?
Villa voor Verkoop in Baai Lalzi
Zeer belangrijke Eigenschappen: De Toevlucht van het paradijs is gesitueerd een paar meters van het overzees, die tot het een droomplaats maakt om ontspannende ogenblikken door te brengen.
De Toevlucht van het paradijs biedt een brede waaier van de diensten aan die ons een fantastische plaats maken te leven.
Ontworpen om het even welk van uw behoeften en vereisten te vervullen.
Onze toevlucht voldoet aan de hoogste levensstandaard, met de redelijkste prijzen.
Enkele diensten dat de toevluchtaanbiedingen zijn: Restaurants. De toevlucht biedt restaurants met internationale schotels en de beste specialiteit in moderne culinair aan. Dit alles wordt gecombineerd met comfortabele faciliteiten en restaurants die aan al uw vereisten voldoen.
Markt. Bij de Toevlucht van het Paradijs kunt u om het even wat vinden die u nodig hebt. De supermarkt wordt elke dag geopend. De centrale plaats van de Supermarkt maakt het gemakkelijk van uw huis bereikbaar.
Pool. een moderne pool verfraait de Toevlucht van het Paradijs in het westelijke deel. Op hete de zomerdagen kunt u uren bij de pools van de Toevlucht van het Paradijs doorbrengen. U kunt de fantastische kustlijn of onze pool voor de hete de zomerdagen kiezen.
Groene ruimte. De toevlucht biedt groene ruimten voor die allemaal aan wie sommige ogenblikken van kalmte willen doorbrengen. De groene gebieden omringt elke villa en flat.
Gewaarborgd parkeren. Elke flat en villa (ook de de dienstfaciliteiten) bieden een gewaarborgd parkeren aan controleerden 24/7.
Het onderhoud van de Toevlucht. Één van de belangrijkste diensten van de Toevlucht van het Paradijs is het onderhoud van alle villa's, gebouwen en flats. Veiligheidsagenten, schoonmakend personeel die, technologie (veiligheidscamera's) de controleren zijn beschikbaar in elk ogenblik van de dag. De Toevlucht van het paradijs is de veiligste plaats om met uw familie te leven.
Andere diensten: Veiligheid, het schoonmaken, behoud van infrastructuur (riolen, verlichting, wegen, drinkwaternetwerk, groene gebieden, enz.), markt, bar + restaurant, speelplaats voor kinderen, sportterreinen, zwembad, park, het parkeren.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Lalzi-Bay"Albanië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lalzi-Bay
Regio: Lalzit Bay
Provincie:
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close