fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te koop Vlora Southern Albania Vlorë Albanië

Prijs

£46.099 GBP | $63.233 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/18/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Albania Real Estate
Ilir Dardha
Locatie: Albania
Talen: Engels,Spaans,Albanian,Italiaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Albanië Real Estate heeft een fantastische Flat van 2 Bed bij Gouden Woonplaats Vlora. Fantastische overeenkomst. Contacteer ons voor een Brochure op deze Flat Vlora.
54.516 ?
Flat voor Verkoop in Vlora
Plaats van Gouden Woonplaats Vlora:
De toevlucht uit 3 gebouwen van 4 vloeren wordt samengesteld, is ideaal gezien gesitueerd 35m van het overzees/het strand, in Uji I (Koud Water) gebied Ftohte, 10-15 min- aandrijvings van Vlore stadscentrum en haven die Vlora. De woonplaats zal ongelooflijke overzees aanbieden; een bos, en berg en pool de mening door aard, overvloed wordt omringd worden van groen en ontworpen om ontspanning aan te bieden die. Het uitstekende openbaar vervoer, de belangrijkste Vlora strandweg is dichtbij enkel tegenover, vele water voorrestaurants, bars, koffie, winkels en alle faciliteiten.
Vlora is één van snelst - groeiende toeristengebieden in Albanië, wegens zijn adembenemende kustlijn, zandige en kiezelsteenstranden, waaierbergen, rijke geschiedenis, archeologische plaatsen, groot traditioneel voedsel, watersporten, gastvrijheid en vele aantrekkelijkheden. Voorts heeft Vlore één van de grootste havens van het land en er zijn ook voorspellingen van een luchthaven.
De ontwikkelaars zijn ook de grondbezitter sinds 3 generaties, toen het gebied een vissersdorp was. Hun visie moet zich op een milieuvriendelijke manier ontwikkelen, die de kenmerken van de gelegde terug stille levensstijl ? van het Koude Water ?, met jachthaven en een aantal restaurants handhaven, die zich van traditionele keuken aan Italiaanse voedsel en Pizza uitstrekken, om zeevruchten omhoog op de markt te brengen. Als u zich uit een nacht ? op de stad ? toen Vlora, met zijn bars en bars voorstelt, die u door openbaar vervoer (busstation min gang enkel 5 van de toevlucht) kon bereiken.
Zeer belangrijke Eigenschappen van Gouden Woonplaats Vlora: De woon 4 vloergebouwen in een 8000m2 brengen binnen het toeristische gebied van Uji i Ftohte in Vlora in kaart
5 minuten lopen van de kust en de openbare stranden.
Het natuurlijke groen van olijf en oranje bomen behandelt ongeveer 70 percent van de oppervlakte van de woonwijk.
Vanaf lawaai en nader het overzees
Diensten van uitstekende kwaliteit van dit de woon complexe waarborgenonderhoud voor de groene gebieden, gemeenschappelijke ruimten, parkerenplaatsen, Internet, radio, en de veiligheidsdiensten.
Een zwembad van 500-600m2
Bar en Restaurant voor gebruik slechts door de inwoners.
Het project begon in maart 2009 en wordt gepland om door de zomer van 2013 worden gebeëindigd.
Openlucht Faciliteiten bij Gouden Woonplaats Vlora: Kinderen ? s en Volwassen Zwembad
Het spelpark van kinderen ? s
24 uurVeiligheid
Gemodelleerde Tuinen
Het zonnebaden Gebied
Openlucht Verlichting
Mini Bar
Restaurant
Mini Markt

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Vlora"Albanië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Vlora
Regio: Vlorë
Provincie: Southern Albania
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close