fav Bewaar    Favorieten (0)


1 Slaapkamers Appartement te koop Vlora Southern Albania Vlorë Albanië

Prijs

£37.883 GBP | $51.964 USD

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 56 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw

Geactualiseerd: 12/7/2020
Avatar
Eigenaar / Manager:
Albania Property Group
Ilir Konomi
Locatie: Albania
Talen: Engels,Albanian, Italiaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De Groep van het Bezit van Albanië biedt flats voor verkoop in Stad Vlora aan. Deze gebeëindigde flats worden gevestigd op het koud watergebied van Stad Vlora. De oppervlakte van de flat - 56 die m2 op de 2de verdieping van een woonplaats met 5 die vloeren met een liftWoonkamer met kitchenette Één slaapkamer Één de Woonplaats worden gevestigd van het badkamersA balkon op een zeer aardig gebied op de heuvels over het gebieds Overzeese van het Koude Water mening van de flat 500 meters van het overzees weg wordt gevestigd 15 minuten van het centrum van de stadsHaven van jachten 10 min- aandrijvings.

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Tirana International Airport , 150 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Rruga Dhimiter Konomi
Postcode: 9403
Plaats: Vlora
Regio: Vlorë
Provincie: Southern Albania
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 56 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein:
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken: check
Surfen: check
Wandelen: check
Golfterrein:
Overig:
Dutch language

Verander taal close