Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Lalzit-Bay Albania EN Immobiliers à Vendre Lalzit-Bay Durres FR Inmueble a la venta Lalzit-Bay Durres ES Immobilien zum Verkauf Lalzit-Bay Durres DE Immobiliari in Venditap Lalzit-Bay Durres IT Immobiliën te koop Lalzit-Bay Durres NL Imoveis venda Lalzit-Bay Durres PT дома Продажа недвижимости Lalzit-Bay Durres RU
« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop Lalzit-Bay, Albanië

£141.144 GBP | $180.053 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 76 m2
Oppervlakte grond: 76 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

Avatar
Eigenaar / Manager:
Albania Property Group
Ilir Konomi
Locatie: Albania
Talen: Engels,Albanian, Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 11/27/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Appartement te koop Lalzit-Bay, Albanië

Dit is misschien de computer vertaling:
De flat voor de Totale grootte van de Verkoop - 76 m2 Binnengebieds - wordt 69.7 m2 Gemeenschappelijk gebieds - Woonkamer Één slaapkamer Één van het 6.3 m2Balkon badkamers die op de Specifieke de parkeerplaats Belangrijke Nota van de eerste verdieping Grote kwaliteit bouw de flats in San Pietro Resort wordt gevestigd verkocht zonder meubilair. Pics van steekproefeenheden wordt gebruikt opdat de cliënten een gevoel van het leven in de flats krijgen. San PIETRO RESORT leidde volledig door een internationaal beroemde toevluchtexploitant, zal San Pietro Resort vijfsterrenbelevingswaarde die, de dienst en ongeschikte luxe verstrekken, het maken één van de wenselijkste toevluchtbestemmingen in het Oostelijke Middellandse-Zeegebied. Met indrukwekkend 1500 m van privé strand front en het bezetten van een gebied van 350.000 m2, zal de toevlucht aan een zeer lage dichtheid van slechts 15% worden gebouwd en de gebouwen zullen het lage liggen met een maximumhoogte van 3 niveaus naar het achtergedeelte van de ontwikkeling zijn.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Tirana International Airport, 40 km
Properties For Sale In Gjiri i Lalzit Area. Apartments located in San Pietro Resort. Great quality constructions. One bedroom apartment with a lot of space positioned in a three floor building. The area is known for the private and unspoiled beaches. Less than 40 min distance from Tirana International Airport.
Kaart
Voorzieningen:
Adres: San Pietro Resort, Lalzit Bay
Postcode: 2015
Plaats: Lalzit-Bay
Regio: Durrës
Provincie: Mediterraan
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 76 m2
Oppervlakte grond: 76 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur: check
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken:
Surfen:
Wandelen: check
Golfterrein:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te koop in Lalzit-Bay | Lalzit-Bay Verminderd Vastgoed | Lalzit-Bay Luxe Vastgoed | Lalzit-Bay Goedkoop Vastgoed | Lalzit-Bay Appartement te koop | Lalzit-Bay Nieuwbouw Appartement te koop