fav Bewaar    Favorieten (0)


Appartement te koop Vlora Southern Albania Vlorë Albanië

Prijs

£42.280 GBP | $57.995 USD

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 58 (m2)
Verkoop type: In aanbouw, Geschatte datum van voltooiing: December/2022
pool Zwembad

Geactualiseerd: 3/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Irea Property
Flori Brahimaj
Locatie: Albania
Talen: Engels,Italiaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het Bezit van Irea is zeer pleased om deze van-planontwikkeling van luxeflats in Vlore aan te bieden want de verkoop enkel slechts van weinig meters van strand op beste gebied van stad de plaats bepaalde. De nieuwe moderne luxecomplexen in het gebied bieden uitstekende faciliteiten ter plaatse voor de familie, van sportenfaciliteiten aan de speelplaatsen van kinderen aan, die families, stadsarbeiders, bedrijfsbezoekers en toeristen aantrekken die als de snelle stad en het gemak van toegang tot het strand toegang hebben tot. Het werk van de bouw vindt op een enorm landgebied plaats van 2 500m2, om uit drie flatblokken van één van beide 3. 4. 7 en 8 vloeren te bestaan + 2 vloeren ondergronds parkeren. welke luxeflats met 1 tot 4 slaapkamers zal ontvangen, begint de oppervlakte van 55 m2. Terwijl al de bouwwerk alle recentste de bouw verordeningen ontmoeten zal die door de overheid voor veiligheid en isolatie van huizen en allen worden geplaatst dat begin December 2022 volgens een norm van uitstekende kwaliteit moet worden voltooid. - Het begin van de prijs van neer - betaling - Stad 900 euro/2 -20% amenites in uw drempel -2 min gang van strand - Penthouse met privatpools

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Tirana, 150 km
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Vlora"Albanië

Voorzieningen:
Adres: Rruga Dhimiter Konomi
Postcode: 9401
Plaats: Vlora
Regio: Vlorë
Provincie: Southern Albania
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 58 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: December/2022
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close