Netherlands language

Verander taal close


Country-House for sale in Fier Albania EN Inmueble a la venta Fier Fier ES Immobiliers à Vendre Fier Fier FR Immobiliari in Venditap Fier Fier IT Immobilien zum Verkauf Fier Fier DE дома Продажа недвижимости Fier Fier RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Buitenverblijven te koop Fier Fier Albanië

Prijs

£125.430 GBP | $170.340 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1, Doucheruimtes: 1
Type eigendom: Buitenverblijven
Grootte: Oppervlakte: 100 (m2) Oppervlakte grond: 16000 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 1997

Geactualiseerd: 3/19/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
ANDIOL BANE
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
 phone Toon telefoonnummer.

phone ANDIOL BANE
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Privé huis voor verkoop in Strum (Fier) in Albanië. Het huis bestaat uit 2 slaapkamers, woonkamer, badkamers allen voor ongeveer 100m^2, openluchtkeuken, garage, bergruimte. Het gehele land rond het is over 5300m^2 waarvan 2400m^2 een serre is. 105 olijfbomen worden ook geplant. Samen met 5300m^2 (of afzonderlijk) over 11000m^2 van landbouwgrond over 300m vanaf huis zijn ook voor verkoop. De plaats van het huis is bij: - ongeveer 20km van de stad van Fier (regionaal kapitaal) - ongeveer 27km van de historische stad van Berat - ongeveer 1 uur en 30 minuten van de luchthaven van Tirana - over 1h van de stad van Vlore - minder dan 1 uur van de meest dichtbijgelegen stranden

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Tirana International Airport, 100 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Strum, Fier
Postcode:
Plaats: Fier
Regio: Fier
Provincie: Fier
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 100 (m2)
Oppervlakte grond: 16000 (m2)
Bouwdatum: 1997
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: check
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries:
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Exterior:
Garage:
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi: