Netherlands language

Verander taal close


Country-House for sale in Fier Albania EN Immobiliers à Vendre Fier Fier FR Inmueble a la venta Fier Fier ES Immobilien zum Verkauf Fier Fier DE Immobiliari in Venditap Fier Fier IT Immobiliën te koop Fier Fier NL Imoveis venda Fier Fier PT дома Продажа недвижимости Fier Fier RU
« Terug
error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

2 Slaapkamers Buitenverblijven te koop Fier, Albanië

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld
£128.217 GBP | $159.719 USD
Type eigendom: Buitenverblijven
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Doucheruimtes: 1
Oppervlakte: 100 m2
Oppervlakte grond: 16000 m2
Bouwdatum: 1997

Avatar
Eigenaar / Manager:
ANDIOL BANE
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Advert Offline
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/19/2021
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Buitenverblijven te koop Fier, Albanië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Privé huis voor verkoop in Strum (Fier) in Albanië. Het huis bestaat uit 2 slaapkamers, woonkamer, badkamers allen voor ongeveer 100m^2, openluchtkeuken, garage, bergruimte. Het gehele land rond het is over 5300m^2 waarvan 2400m^2 een serre is. 105 olijfbomen worden ook geplant. Samen met 5300m^2 (of afzonderlijk) over 11000m^2 van landbouwgrond over 300m vanaf huis zijn ook voor verkoop. De plaats van het huis is bij: - ongeveer 20km van de stad van Fier (regionaal kapitaal) - ongeveer 27km van de historische stad van Berat - ongeveer 1 uur en 30 minuten van de luchthaven van Tirana - over 1h van de stad van Vlore - minder dan 1 uur van de meest dichtbijgelegen stranden
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Tirana International Airport, 100 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Strum, Fier
Postcode:
Plaats: Fier
Regio: Fier
Provincie: Fier
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 100 m2
Oppervlakte grond: 16000 m2
Bouwdatum: 1997
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: check
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries:
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Buitenkant:
Garage:
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Buitenverblijven te koop in Fier | Fier Verminderd Vastgoed | Fier Luxe Vastgoed | Fier Goedkoop Vastgoed | Fier Buitenverblijven te koop