Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Saranda Albania EN Inmueble a la venta Saranda Vlora ES Immobiliers à Vendre Saranda Vlora FR Immobiliari in Venditap Saranda Vlora IT Immobilien zum Verkauf Saranda Vlora DE дома Продажа недвижимости Saranda Vlora RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Land-Perceel te koop Sarande Southern Albania Vlora Albanië

Prijs

£24.972 GBP | $33.426 USD

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Land-Perceel
Grootte: Oppervlakte grond: 217 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/8/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Real-estate-office.al
Bledar Mulla
Locatie: Albania
Talen: Engels,Italiaans
 phone Toon telefoonnummer.

phone Bledar Mulla
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
217m2 land voor verkoop in Saranda, geschikt voor bouw van een privé huis of een villa. Uitgerust met eigendomscertificaat. Krijg in contact met ons voor verdere informatie of om het land persoonlijk te bezoeken

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Saranda"Albanië

Voorzieningen:
Adres: Sarande
Postcode: 9701
Plaats: Sarande
Regio: Vlora
Provincie: Southern Albania
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 217 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: