fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te koop Vlora Southern Albania Vlorë Albanië

Prijs

£262.136 GBP | $359.569 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 303 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw
ac Airconditioning
heat Centrale verwarming

Geactualiseerd: 9/8/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Irea Property
Flori Brahimaj
Locatie: Albania
Talen: Engels,Italiaans
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Luxury apartment for sale in Vlora. This super apartment is located on the 10th floor of a new residential residence in the area of Lungomare in Vlora only 150 meters from the sea. The apartment is decorated in a minimalist style and has a veranda of 140 m2 with full sea view. It consists of 2 bedrooms, living room with kitchen 2 bathrooms, veranda and 18 m2 garage.

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Tirana, 150 km
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Vlora"Albanië

Voorzieningen:
Adres: Rruga Murat Terbaci
Postcode: 9401
Plaats: Vlora
Regio: Vlorë
Provincie: Southern Albania
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 303 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Exterior:
Garage: check
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:
Dutch language

Verander taal close