Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Plazhi-San-Pietro Albania EN Immobiliers à Vendre Plazhi-San-Pietro Durres FR Inmueble a la venta Plazhi-San-Pietro Durres ES Immobilien zum Verkauf Plazhi-San-Pietro Durres DE Immobiliari in Venditap Plazhi-San-Pietro Durres IT Immobiliën te koop Plazhi-San-Pietro Durres NL Imoveis venda Plazhi-San-Pietro Durres PT дома Продажа недвижимости Plazhi-San-Pietro Durres RU
« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop Plazhi-San-Pietro, Albanië

£131.038 GBP | $163.233 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 90 m2
Oppervlakte grond: 90 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

Avatar
Eigenaar / Manager:
Albania Property Group
Ilir Konomi
Locatie: Albania
Talen: Engels,Albanian, Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 11/6/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Appartement te koop Plazhi-San-Pietro, Albanië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Flat voor Verkoop

Totale grootte - 90.2 m2

Binnen grootte - 84.1 m2

Gemeenschappelijk gebied - 6.1 m2

Balkon

Woonkamer

Twee slaapkamers

Één badkamers

Gevestigd op de eerste verdieping

Specifieke parkeerplaats

DE TOEVLUCHT VAN SAN PIETRO
Volledig geleid door een internationaal beroemde toevluchtexploitant, zal San Pietro Resort vijfsterrenbelevingswaarde die, de dienst en ongeschikte luxe verstrekken, het maken één van de wenselijkste toevluchtbestemmingen in het Oostelijke Middellandse-Zeegebied.
Met indrukwekkend 1500 m van privé strand front en het bezetten van een gebied van 350.000 m2, zal de toevlucht aan een zeer lage dichtheid van slechts 15% worden gebouwd en de gebouwen zullen het lage liggen met een maximumhoogte van 3 niveaus naar het achtergedeelte van de ontwikkeling zijn.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Apartment For Sale In San Pietro Resort At Gjiri I Lalzit. One bedroom apartment located in a three floor building. This resort is located at the center of the prestigious Lalzi Bay in the North of Durres. This area is known for the private and unspoiled beaches. Less than 40 min distance from Tirana International Airport.
Kaart
Voorzieningen:
Adres: San Pietro Resort
Postcode: 2015
Plaats: Plazhi-San-Pietro
Regio: Durrës
Provincie: Mediterraan
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 90 m2
Oppervlakte grond: 90 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur: check
Golfterrein:
Fitness:
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken:
Surfen:
Wandelen: check
Golfterrein:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te koop in Plazhi-San-Pietro | Plazhi-San-Pietro Verminderd Vastgoed | Plazhi-San-Pietro Luxe Vastgoed | Plazhi-San-Pietro Goedkoop Vastgoed | Plazhi-San-Pietro Appartement te koop | Plazhi-San-Pietro Nieuwbouw Appartement te koop