Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Lushnje Albania EN Inmueble a la venta Lushnje Fier ES Immobiliers à Vendre Lushnje Fier FR Immobiliari in Venditap Lushnje Fier IT Immobilien zum Verkauf Lushnje Fier DE дома Продажа недвижимости Lushnje Fier RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lushnje Fier Albanië

Prijs

£80.690 GBP | $98.653 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 146 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/29/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
EstateAll
Klaudia Kamberaj 
Locatie: Albania
Talen: Engels,Italiaans, Albanian
 phone Toon telefoonnummer.

phone Klaudia Kamberaj
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het landbouwbedrijf voor verkoopt in Lushnje. Van het land (truall) het huis 450m2 +private 146 m2. Het land allen wordt geplant met diverse groenten, installaties en vruchten allen georganiseerd in hun plaats. Er zijn ook serres voor installatiecultuur in elk seizoen. (The land is truall so it can be builded). Er zijn ook een een kippenkippenren en hut voor dieren. Het huis wordt georganiseerd: in de ingang is de buitenkant een balkon met bloemen, binnen zijn er: 2 slaapkamers, 3 verschillende woonkamers, keuken 2 (één van hen kan de ingegane direct vorm buiten bedragen) en 1 die largtoilet in twee delen wordt verdeeld. Achter het huis is er ook een grote ruimte voor parkeren en de straat van stad tot het huis wordt bedekt. Het heeft een regelmatig certificaat van eigendom.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lushnje
Regio: Fier
Provincie:
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 146 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: